T | trevny |
![]() | Bilberry |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | esterka |
Bilberry - też prawda, tyle, że czasami człowiek ma wątpliwości, chyba połowoa pytań tutaj, to czy można to też tak napisać...
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
esterka - Też mam te wątpliwości, ale doszłam do wniosku, że tego typu błędy ujdą w tłumie i się nie przejmuję za bardzo. Myślę, że to w pewnym stopniu kwestia obycia z językiem.
-
vor 13 Jahren
|
|
trevny - ja sie po prostu wtedy zniechecam i wychodze... nawet jak wiem, ze mam racje to sie irytuje i lipa :(
-
vor 13 Jahren
|
|
Bilberry - to jest tylko program, nie zastąpi on nauczyciela, ale osobisty nauczyciel, który by nas odpytywał ze słówkek kosztowałby o wiele więcej
wątpliwości zawsze będą, gdy np. zapyta mnie o "kraść", a ja podam "nick" co jest slangowym określeniem, to czy dobrze odpowiedziałem czy nie, Anglik mnie zrozumie, ale nie jest to słówko na egazmin - vor 13 Jahren |
|
grupa eTutor Polska zaprasza do nauki na freerice.com- wątek mobilizacyjny
Co powiecie na zabawę w skojarzenia? oczywiście po angielsku :)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.