Kasia_el eTutor Mitarbeiter |
J | Jamz |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | yoasia1003 |
![]() |
0 |
yoasia1003 - Niestety nie :-( ustawiłam przypomnienie na 8 rano, i do godz. 09:25 nie otrzymałam, żadnego powiadomienia.
-
vor 6 Jahren
|
|
am1975 - U mnie też nie działa. Nie dostałam powiadomienia ani razu, mimo, że czekałam specjalnie do danej godziny. Pytanie czy przyczyną może być to, że na telefonie nie wylogowuję się w ogóle z aplikacji. Nie mam jej włączonej, ale zamkniętą bez wylogowywania. Z tym, że do liczenia dni z rzędu traktuje to jako nie logowanie się.
-
vor 6 Jahren
|
|
![]() [...]@Yaadam - skontaktujemy się mailowo Dzięki za informację i będziemy jeszcze bardziej wdzięczni, jeśli pomożecie nam rozwiązać ten problem :) - vor 6 Jahren |
|
![]() | parseq |
![]() | karol.k eTutor Mitarbeiter |
parseq - Nie mam zainstalowanej Waszej aplikacji mobilnej, a mechanizm powiadomień dał się skonfigurować i włączyć bez podawania jakiejkolwiek wskazówki.
Czy powiadomienie push zadziała, jeśli w czasie jego wysyłki przez etutor mój telefon będzie: - akurat przez np. 20 minut poza zasięgiem sieci? (tj. czy powiadomienie push jest buforowane?) - za granicą? - vor 6 Jahren |
+2 |
netis7 - [...]@parseq** napisał: [...] Czy powiadomienie push zadziała ....
Dobre pytanie - odpowiedzi brak... - vor 6 Jahren geändert: vor 6 Jahren |
|
parseq - Pytałem w piątek po fajrancie, spokojnie poczekajmy do poniedziałku. :-)
-
vor 6 Jahren
geändert: vor 6 Jahren
|
|
![]() Powiadomienie wysyłamy o godzinie, którą ustawiłeś. Twój telefon z aplikacją musi mieć połączenie z internetem, żeby je odebrać. Jeśli w momencie wysyłki nie masz połączenia z internetem, to powinno ono do Ciebie dotrzeć w momencie, gdy połączysz się z internetem. Pamiętaj, że godzina wysyłki, którą ustawiasz jest godziną według czasu polskiego. Pobyt za granicą nie ma wpływu na otrzymanie powiadomień. - vor 6 Jahren geändert: vor 6 Jahren |
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.