T | tomaszchom |
![]() | piotrek0515 eTutor Mitarbeiter |
Pawelunio - Czyli jeśli ułożyłem swoją listę słówek i powtórzyłem ją kilka razy to nie mam innej możliwości, żeby sobie ją ponownie powtórzyć jak czekać na zaplanowanie, lub utworzyć ją jeszcze raz?
-
vor 5 Monaten
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | parseq |
![]() | piotr.grela |
parseq - 1. Myślę, że kolejkowanie już jest. Jak części powtórek nie zrobię dziś, to przechodzą na dzień kolejny.
2. Ilość dziennych powtórek nie jest wyznaczana, tylko jest wynikiem ilości elementów w karuzeli powtórek i ich ocen, oraz algorytmu "spaced repetition", który (kiedyś w przeszłości) wyliczył odstęp do następnej powtórki. 3. Kto i jak miałby określić trudność elementu? Nie ma tu miarki uniwersalnej. "Deflector" jest dla mnie trywialny (z serialu Star Trek) a moja dorosła córka (mat.-fiz.) tego słowa nie zna. Algorytm powtórek określa już indywidualnie stopień trudności słówka na podstawie ocen danego użytkownika. - vor 6 Jahren geändert: vor 6 Jahren |
+1 |
Bijemy rekordy w czasie promocji. Długi abonament eTutor? Czemu nie!
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.