G | Gajol |
![]() | lukaszgd |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | bird |
pako eTutor Mitarbeiter |
lamia_wroc - jest na dzień dzisiejszy jakiś sposób na połączenie (pod kątem kosztów), jakiś pakiet, w którym będzie etutor i diki - jedyna rzecz, którą się różnią to Business English, a obecna promocja na etutor, jak dowiedziałam się kontaktując się z Wami mailowo (super, że szybko i wyczerpująco odpowiadacie), nie obejmuje Business English - w promocji jest mowa o rozszerzonych materiałach.
Any ideas?:) - vor 13 Jahren |
+2 |
![]() |
|
Wampirka - Być może ja będę zainteresowana taką ofertą... Tylko najpierw musiałabym poznać szczegóły oferty... podobnie jak wszyscy...
Nie łatwiej byłoby przedstawić tą ofertę na łamach tutora i po prostu dać możliwość skorzystania z niej niż czytać setki maili a potem na nie odpowiadać? Jeśli chodzi Wam o ustalenie zainteresowania, to można by było po prostu zrobić ankietę, która sama to policzy... - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+3 |
![]() | lukaszgd |
energumen - No nie wiem zalogowałem się tam na moje konto z etutor i w sumie te lekcje są podobne do tych tutaj, ponadto jest małe zamieszanie, widzę swoje listy słówek i powtórki, ale pozostałej funkcjonalności nie. Myślę, że dla użytkownika etutor nie wnosi to nic nownego. Sam pomysł jest dziwny - dlaczego etutor dubluje te same funkcje i udostępnia 2 identyczne kursy na 2 stronach i ponosi koszty utrzymania 2 layoutów? Przy czym ten na diki jest droższy i na chwilę obecną bardziej ograniczony.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+2 |
energumen - Dla nas stałych użytkowników na pewno jest to zamęt. Niektóre fragmenty się powtarzają tylko z np. możliwością wpisywania. Kto korzystający z etutor miałby czas by przerabiać niemal ten sam materiał lekcji tam i wyławiać różnice? (Moja opinia jest na podstawie 1 lekcji dostępnej bez wykupywania pakietu, więc mogę się mylić)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
![]() |
+1 |
energumen - No dobrze nie będę się kłócił bo darzę Państwa sympatią i życzę etutor jak najlepiej. Ale pod spodem stoi ta sama baza danych, engine jest ten sam, część contentu też.
-
vor 13 Jahren
|
|
esterka - Mam nadzieję, że firma będzie traktowała wszystkie swoje przedsięwzięcia z równą troską i etutor pod względem funkcjonalności i zawartości nie będzie się człapał gdzieś z tyłu za intercity i biznesowym diki.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
lukaszgd - Ostatnio zauważyłem automatyczne tłumaczenie w etutor :) Fajna funkcjonalność, Dobrze że etutor czasem coś dodaje
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | Bilberry |
![]() | mniszka |
![]() | hotaru85 |
Gość - Witam. Ja kupiłem ten kurs za 69zł. Oferta jest aktualna dzisiaj do godz.24. Moim zdaniem warto. Pozdrawiam.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
![]() | lamia_wroc |
![]() | mniszka |
![]() | ola_y |
Hermenegilda - Pamiętaj, że oferta grupon jest skierowana do NOWYCH użytkowników.
Oznacza, to że nie możesz przedłużyć istniejącego konta, a jedynie założyć nowe. - vor 13 Jahren |
|
Wampirka - Nie koniecznie... Ja ostatnio przedłużyłam swoje konto dzięki ofercie z groupona. Ale Wtedy była informacja, że w czasie trwania tej oferty można tak zrobić.
Gdybym wtedy nie przedłużyła swojego konta, to pewnie teraz skusiłabym się na to diki... - vor 13 Jahren |
|
mgabanska - Ja mam diki i wlasnie zastanawiam sie nad dokupieniem etutora. myslicie czy to ma sens posiadanie dwoch kursow zblizonych do siebie.i ciekawe czy bedzie jakas okazyjna mozliwosc kupienia etutora przed swietami
-
vor 13 Jahren
|
|
ola_y - Dokładnie. Ja miałam 7 dni prónych e-tutora i bardzo mi podpasował. Teraz zastanawiam się nad diki... Warto?
- vor 13 Jahren |
|
jarekjd - ola masz teraz świąteczną promcję na etutor do 24 XII za 89 zeta ;)
a diki nie warto - kupiłem to dla mamy, bo ona zaczyna od A1 a tam dialogi sa prostsze. Etutor jest dużo lepszy jeżeli myslisz o nauce języka na poważnie poza tym cena diki jest abstrakcyjna - to po prostu nie jest tyle warte. Całość wygląda jakby zrobiona na szybko bez większego przemyślenia. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
K | kamila28061 |
radmar2 - Można - ta promocja jest dla obecnych użytkowników. Zaloguj się, kliknij w podany wyżej link i automatycznie zostanie opłacone twoje konto.
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() |
|
E | energumen |
radmar2 - Wg mnie sam jesteś trochę sobie winien czekając z przedłużeniem abonamentu do ostatniej chwili. Latem również była podobna promocja - wiedziałeś, że za 3,5 miesiąca kończy Ci się abonament, to trzeba było pomyśleć. Trudno mieć pretensje, że 5 grudnia nie skorzystało się z promocji istniejącej od 8 grudnia.
Inna sprawa, to fakt, że informacja o promocjach nie jest widoczna na stronach etutora, a jedynie rozsyłana pocztą. To faktycznie można by zmienić. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
radmar2 - I jeszcze taka jedna rada, może trochę cwaniacka, ale cóż... takie mamy prawo.
Jako, że transakcja była zawierana na odległość, to w ciągu 10 dni możesz od niej odstąpić. Poinformuj o tym etutora i poproś o przeksięgowanie tej wpłaty jako zapłatę za 2 okresy promocyjne. PS. Pracownicy etutora są bardzo user-friendly i starają się zawsze iść na rękę użytkownikom, więc nie sądzę abyś miał z tym jakiś kłopot. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
absolwentka - Ja 10 wykupiłam i nic nie wiedziałam o tej promocji. Wykupiłam na 3 miesiące, a za 20 zł więcej miałabym na roku. Trudno- się mówi!
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() - vor 13 Jahren |
+6 |
![]() | bird |
![]() |
+1 |
E | energumen |
radmar2 - A ten pomysł mi się podoba. Wydawnictwo AVT tak robi (dla stałych prenumeratorów prenumerata jest tańsza o 50%) i myślę, że to jest jakiś sposób przywiązania użytkownika do usługi.
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
zolty - Rozważamy wprowadzenie podobnego systemu rabatów. Możliwe, że pojawi się na początku przyszłego roku.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
? | Gość |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.