ANMELDEN

Aplikacja mobilna - zaznaczanie słów

vor 6 JahrenLetzte Aktivität: vor 2 Jahren
Cześć,
szukam patentu jak skutecznie i kontrolowanie zaznaczyć słowo żeby otworzył się słownik. Na komputerze w przeglądarce to banalne. W mobilnej przeglądarce podświetlenie słowa i szybkie tapniecie 2 razy zazwyczaj też działa.

Za to w aplikacji mobilnej (Android) to już karkołomne zadanie. Czasami jakimś fartem po kilku próbach i klikaniu na oślep coś się otworzy. Zna ktoś magiczny sposób na to?
L
lfatyga
parseq - Używam na Androidzie (tablet = wielkość ekranu!!) przeglądarki Chrome i w trybie edycji notatki do elementu w powtórkach podwójne kliknięcie otwiera (pop-up ?) słownik diki, nawet z uwzględnieniem trybu nocnego. - vor 6 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 7

google tłumacz
K
krystian5555
matpiec - Tak ale trzeba wchodzic i wychodzic - vor 2 Jahren

Czy ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu podczas korzystania z eTutora na telefonie?
J
jankeskrk
piotr.grela - Nie wiem czy jest taka mozliwosc, nie wszystkich przegladarek probowałem. Mam polaczony czytnik ksiazek Moon Reader plus z Etutorem. Widziałem nakladke na YouTuba ale na przegladarke Google Chrome nie wiem czy jest mozliwosc uruchomienia extension... - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren
darkobo - Mnie się czasami przypadkiem otworzy słówko w Diki, gdy korzystam z aplikacji, ale gdy chcę sam to zrobić celowo to nijak mi się nie udaje. - vor 2 Jahren
piotr.grela - Może Web-browser Vivaldi, Opera, Ms Edge https://www.alphr.com/install-chrome-extensions-android/ - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren
darkobo - Ja na smartfonie korzystam z aplikacji. Na małym ekranie ma to swoje zalety, choć sama aplikacja w niektórych aspektach ma i wady (choćby wyszukiwanie notatki gramatycznej). - vor 2 Jahren

Nie bo ja mam komputer i aplikację
matpiec

Czy można prosić o odpowiedź kogoś z SUPPORTU ETUTOR?
J
jankeskrk
adrianna.wu - Niestety nie mamy pomocnej rady w tym zakresie. - vor 2 Jahren

Ja mam iPhone 8 i też mi nie działa
matpiec

ale komputer tez mam
matpiec

Jak nie działa szybkie kliknięcie 2 razy, to ostatecznie możesz kliknąć symbol lupy(w prawym górnym rogu w apce na telefon) i sam wpisać to słowo.
Agatkosprobuj