![]() | piotr.grela |
![]() | abmmichal |
piotr.grela - Ja mam tak, że też nie od razu wszystko "chwytam" - raz coś posłucham u jednego YouTubera, potem u drugiego i za któryś raz dane zagadnienie gramatyczne złapie. Nic na siłę. Pozdrawiam Ciebie i innych użytkowników Etutora.
-
vor 5 Jahren
|
+4 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | abmmichal |
piotr.grela - Nie ma jednej właściwej metody nauki, warto mieć ich parę aby się wzajemnie uzupełniały...
Nie ma idealnego kursu, podręcznika czy słownika do nauki języka obcego, każdy z nich ma jakieś wady. Bardzo mnie smieszy kiedy oglądam różnych magików językowych co to języka obcego w 6 miesięcy lub krócej. Najwięcej gadających bzdury jest z USA np. https://m.youtube.com/watch?v=d0yGdNEWdn0&t=779s Nie wiadomo, kto jest głupszy, ten co takie bzdury mówi, czy Ci co go słuchają... - vor 5 Jahren geändert: vor 5 Jahren |
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.