F | FlutterPL |
![]() | piotr.grela |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
A | ang-nsw |
![]() | piotr.grela |
F | FlutterPL |
ang-nsw - Ja zaczynałem od zera. Aktualnie dotarłem do A2-28 i powtórki ustabilizowały mi się poziomie ok. 75 powtórek dziennie. Początkowo dodawałem po ok. 20 słówek dziennie, a teraz tylko 3 do 5, ponieważ więcej czasu poświęcam na naukę rozumienia ze słuchu.
-
vor 5 Jahren
geändert: vor 5 Jahren
|
+1 |
![]() | parseq |
ang-nsw - Utrzymywanie powtórek na poziomie do 100 - ma tę zaletę, że z biegiem czasu trwają one coraz krócej (coraz więcej mamy poprawnych odpowiedzi), a zaoszczędzony czas można przeznaczyć na rozumienie ze słuchu, wymowę, gramatykę i nowe lekcje.
-
vor 5 Jahren
|
+1 |
F | Foxymf |
piotr.grela - U mnienajlepsza jest metoda TIC-TAC 5, 10, 15, 20 minut na Etutorze i odpowiednio tyle samo minut praktycznego wykorzystania angielskiego, czytanie, pisanie czy też oglądanie serialu, czy video na YouTubie.
-
vor 5 Jahren
|
|
Przeniesienie nowych elementów do codziennych powtórek- pomocy
Da się zmiejszyć ilość powtorek na dzień?
Nowe elementy w powtórkach - ocena negatywna o kolejność powtórek tego samego dnia
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.