![]() | jerzy_pozoga |
![]() | alan.madej |
jerzy_pozoga - Witam alan.madej-dzięki za odpowiedź. Dopiero co kliknąłem na ten link- w odp. wszystkie testy są jak najbardziej poprawne, tzn. zaliczone w kolorze zielonym. Jeszcze raz wrócę do poprzedniego ćwiczenia.Jestem wieloletnim użytkownikiem PC ale NIE programista. A odp. ze strony WEB to fact.jkp
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
alan.madej - Rozumiem, że błąd pojawia się tylko na tej stronie i nie może Pan odsłuchać nagrania?
Proponuję sprawdzenie czy błąd pojawia się w innych przeglądarkach, ew. uaktualnienie wtyczki flash, wyłączenie wtyczek blokujących wyświetlanie reklam i obiektów flash. Jeżeli to nie pomoże, proszę sprawdzić działanie strony na innym komputerze. Jeżeli zadziała, proszę porównać wersje zainstalowanego oprogramowania i ustalić różnice. - vor 13 Jahren |
|
jerzy_pozoga - Witam ponownie alan.madej-TAK, potwierdzam. Nie mogłem odsłuchać nagrania oraz zobaczyć dolną część pytań w ćwiczeniu na tej stronie. Natomiast po napisaniu textu pytania i kliku na znak wysyłający zapytanie-owa strona natychmiast została w pełni otwarta, czytelna na 100%.Mam jeszcze inne PC, sprawdze. Tyle na razie. Dziękuję.jkp
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
alan.madej -
Witam, Jeżeli podobny błąd znów się pojawi, proszę użyć skrótu klawiaturowego: Ctrl + F5 (Internet Explorer, Mozilla Firefox) Ctrl + Shift + R (Google Chrome) Jest to zmuszenie przeglądarki do odświeżenia strony i zignorowania pamięci podręcznej. - vor 13 Jahren |
+1 |
jerzy_pozoga - Witam alan.madej-jest u mnie w pierwszym od góry pasku "widok zgodności" i często na niego klikam. Jeszcze nie wiem skad były krótkotrwałe kłopoty.Dawniej pojawiały się komunikaty abym auktualnił IE9, natomiast w czasie uaktualniania wg.zalecenia pojawiał się drugi komunikat na ekranie "masz już najnowszy uaktualniony IE9, nie ma potrzeby uaktualniac". Hmm...? jkp
---------------------- Serdecznie pozdrawiam i "Merry Christmas and Happy New Year! jkp - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.