![]() | ggosia84 |
![]() | quantum137 |
ggosia84 - OK Sorki . A co do tego ze zapraszam nowa osobe to jeszzce nie dostalam 7 dni abonamentu gratis i ta osoba tez potwierdzila moje zaproszenie i nic z tego nie wyszlo
-
vor 13 Jahren
|
|
quantum137 - Zgłoś to więc do administracji, no chyba że ta osoba już się rejestrowała.
Życzę Ci powodzenia :-) - vor 13 Jahren |
+1 |
ggosia84 - Ok Chociaz jak zaprosilam nowe osoby ktore sie wogole nie rejestrowaly i nic nie dostalam tzn darmowych lekcji na etutor na 7 dni. Jak to zglosic do administarcji?
-
vor 13 Jahren
|
|
ggosia84 - mam pytanie tzn mowiles ze moge sie przez jakis czas uczyc za darmo na etutor z racji programu lojalnosciowego co to znaczy?
-
vor 13 Jahren
|
|
DAD - quantum dokładnie napisal, co miał na myśli :)
.............. Podpowiem Ci, że możesz uczyć się przez pewien czas za darmo na e-tutor a to z racji programu lojalnościowego. Za każdą zaproszoną osobę która zarejestruje się na portalu otrzymacie 7dni gratis. ........... - vor 13 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Hermenegilda |
![]() | e.lukasiewicz |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Jak masz Premium to posiadasz dostęp do całego materiału tak jak przy normalnym abonamencie, a dodatkowo Twoje prace (wypracowania i nagrania) są sprawdzane przez kogoś z etutor. Podobno nauczyciel przydziela Ci zadania do wykonania, ale jak to dokładnie wygląda to już nie wiem. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren
tu wszystkiego się dowiesz o etutor premium - vor 13 Jahren