![]() | Haku92 |
![]() | darkobo |
Haku92 - To tez nie jest zbyt dobra opcja, bo ja chce coraz wiecej slowek poznawac :P
Niektore slowka mam dzien w dzien te same. Okey. Faktycznie nie udaje mi sie ich odgadnac za 1 czy 2 razem ale raz na pare dni spokojnie by wystarczylo... Juz zaczelam usuwac te proste slowka ktore juz na bank umiem... Teraz mam tylko 1700 eleentow dodanych ...a juz tyle pracy codziennie :/ A jak pare dni nie mam czasu, to zaraz robi mi sie 200-300 i musze rozkladac.. Przez co mam jeszcze wiecej dziennie. Bo normalnie zaplanowane powtorki zostaja... Bledne kolo.. - vor 5 Jahren |
|
tlstar - Chcesz coraz więcej słówek poznawać (czytaj: dodawać je do mechanizmu Powtórek), a coraz mniej ich powtarzać?? Przecież to nielogiczne. Jedno z drugim się kłóci :-( "Bez pracy nie ma kołaczy". :-) Możliwość jest w zasadzie tylko taka, jak napisał @darkobo.
-
vor 5 Jahren
geändert: vor 5 Jahren
|
+2 |
Haku92 - Chce miec wiecej slowek ale nie widze sensu powtarzania 70-80 tych samych slowek CODZIENNIE. Co 2-3 dzien by spokojnie wystarczylo.
-
vor 5 Jahren
|
+1 |
tlstar - Ale "codziennie" powtarza się tylko te słówka, które były dodane w ostatnich dniach i dostały kiepską ocenę. Im później tym pojawiają się dużo rzadziej. Nawet co kilka miesięcy.
-
vor 5 Jahren
|
+3 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | InnaWikka |
Haku92 - Tak. Juz pisalam o tym na w glownym poscie. Bede sobie pewnie dzielic wtedy powtorki z 2 dni na 3 dni albo wiecej:)
-
vor 5 Jahren
|
|
P | paulinawit97 |
A | ang-nsw |
N | netis7 |
![]() | dhuode |
Haku92 - To dzielenie na sekcje 20 wlaczylo mi sie automatycznie. Myslalam ze wszyscy to maja :) Ale dobrze wiedziec ze mozna to zwiekszyc/zwiekszyc :)
-
vor 5 Jahren
|
|
Jak zwiększyć dzienną liczbę powtórek? Mam ok. 1000 słówek, a dzienna liczba powtórek to 20.
Zwiekszenie ilosc powtorek na dzien
Czym i w jaki sposób różni się algorytm stosowany w eTutor od tego w Anki?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.