![]() | absolwentka |
![]() | hotaru85 |
absolwentka - Tak. Wcześniej wszystko działało.Teraz odinstalowałam javę, zainstalowałam ponownie, zainstalowałam wtyczkę ponownie i nic się nie zmieniło. Nadal java wyświetla w/w komunikat. Nie wiem, co robić. Tak to jest gdy z komputera korzysta więcej niż jedna osoba. Wcześniej, gdy był tylko mój wszystko działało jak należy. Chyba zrobię format... bo nie mam pomysłów.
-
vor 13 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | grzegi44 |
absolwentka - Ale nic nie było zmieniane. Po prostu z dnia na dzień nie mogę nagrywać;(...
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | absolwentka |
jerzy_pozoga - Witaj absolwentka- U mnie rowniez czasem cos nie zaskoczy. Ale radze sobie klikajac na znaczek u gory ekranu, nazywa sie "widok zgodnosci".W momencie otwierania eTUTOR.pl klikam na TEN znaczek az ukaze sie pole zasiane czerwonymi makami. Z tego obiektu zawsze dobrze u mnie lacznosc zachodzi ! Ja mam W7-64 IE9. Powodzenia.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
![]() | grzegi44 |
absolwentka - Nie. Już jest ok i mam nadzieje, że będzie tak dalej;) Dziękuje za chęć pomocy i poświęcony czas. Pozdrawiam!;)
-
vor 13 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.