![]() | drumstick |
![]() | slawek4 |
![]() | drumstick |
czarkson - Spokojnie mamy święto więc bądźmy cierpliwi na pewno nie długo ktoś poprawi :)
A błąd zgłaszamy tutaj: https://www.etutor.pl/informacje/kontakt/wiadomosc/?t=bugreport&q= (Gdyby link nie działał to ta opcja jest w stopce strony. - vor 13 Jahren |
|
drumstick - Dzięki. Życzę dobrego świętowania. A nawiasem mówiąc - w takim towarzystwie to się miło odpoczywa.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | drumstick |
askawska - Ja też dostałam to zapewnienie, ale jednocześnie z przykrością stwierdzam, że rekin pozostanie jednak nie-rybą (zgłoszona przeze mnie nielogiczność w tej samej serii slajdów), przynajmniej jeszcze przez jakiś czas. :(
-
vor 13 Jahren
|
|
askawska - No, gdzieś tam po drodze (slajd 34) i jest bardziej niebezpieczny od ryby.
-
vor 13 Jahren
|
|
drumstick - Sprwdziełem, masz rację. A jak proponowałaś zmienić podpis? Wg mnie mogłoby być:
"The shark is more dangerous than any other fish" - vor 13 Jahren |
|
askawska - U mnie propozycja brzmiała jakoś inaczej, bo odnosiła się do zdjęcia, chyba "than the goldfish".
-
vor 13 Jahren
|
|
Kobieta czy mężczyzna jest na obrazku?
Czy poprawne jest zdanie "The water on the left is dirtier than water on the right".
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.