E | energumen |
R | radmar2 |
absolwentka - I na to jest rozwiązanie, według mnie. Administrator strony powinien zablokować wątek w taki sposób, aby ciągle był na górze. Na innych forach jest to możliwe, a więc i tutaj może się udać;) To moja wielka prośba wraz z uśmiechem;) Pozdrawiam!
Edit: Energumen, sporo pracy w to włożyłeś. Dziękuje;) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+3 |
zorija - wspaniały miałeś pomysł! zrobiłam sobie zakładkę do tej strony tak że w każdej chwili mam dostęp- bo jak to już wcześniej napisał radmar wpis przepadnie ,wielkie dzięki!!!!
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | zorija |
absolwentka - Super stronka. Właśnie czegoś takiego szukałam!
Wielkie dzięki!!!!!!! Pozdrawiam;) - vor 13 Jahren |
|
absolwentka - Od czasu do czasu zaglądam też tutaj: http://www.engvid.com/english-lessons/
-
vor 13 Jahren
|
|
E | energumen |
D | donadubas |
![]() | zorija |
zorija - ciekawe,dlaczego te linki nie podświetliły mi się na niebiesko - wiecie może co mogłam zrobić żle?
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
japonskiwachlarz - Twoja wypowiedź jest zbyt długa, aby system mógł zinterpretować podane przez Ciebie adresy na łącza. Niestety, nie możemy podnieść limitu znaków w tym zakresie.
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() | zorija |
jerzy_pozoga - Witaj zorija, dzięki za przypomnienie. Podziwiam Twój talent w zakresie pamiętania. DOBRE!
Nie potrafię przypomnieć sobie dziewczyny która miała sporo ciekawych linków I była autorką własnego blogu. Poszukam na eT. - vor 11 Jahren |
|
![]() | piszczek77 |
![]() | futbolowa |
Materiały dla uczących się angielskiego
Czy wszystkie czynności użyte w Present Perfect można wyrazić w Present Continuous lub na odwrót?
czy są jakieś pliki do ściągnięcia na mp3 ? słówka , może całe lekcje ?
Czy jest możliwość utworzenia na eTutor dodatkowo słownika angielsko - angielskiego?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.