![]() | ggosia84 |
K | kana23 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | quantum137 |
Jokasta - wyżej napisałaś, że zdanie przetłumaczyłaś....to teraz nie wiesz co kolega Quantum napisał?
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
Jokasta - nie chciałam być dosadna, ale miał na myśli to co napisał: nie porywaj się z motyką na słońce (ewentualnie księżyc)!
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
ggosia84 - Ok dzieki to sie okaze jak bede oceniac kogos to bedzie moje pierwsze wyzwanie
-
vor 13 Jahren
|
|
efogt - Gosiu, ocenianie prac to bardzo trudna sprawa. Nie umniejszam Twojej wiedzy ale trzeba mieć naprawdę trochę doświadczenia z tym językiem aby to robić. Jeśli nie posiadasz odpowiedniej wiedzy będziesz sama w tych poprawkach popełniać błędy a tym samym zbierać niepotrzebne minusy lub wprowadzać innych w błąd swoimi błędami.
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
efogt - Przemyśl to sobie. Ja oczywiście życzę Ci powodzenia ale z własnego doświadczenia wiem że życie na tym portalu nie należy do najprostszych, trzeba się umieć tu odnaleźć w odpowiedniej dla siebie roli. Przeważnie jest to tylko rola zwykłego, cichego i spokojnego ucznia - tak jak powinno to być i nie raz nie warto tego przekraczać. Ale spróbuj. Pozdrawiam serdecznie.
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
efogt - Jeszcze jedno, zastanawiam się kto jest taki mądry i stawia jej te minusy. Nie bardzo widzę powód do minusiowania. Dyskusja jest spokojna i merytoryczna. Nikt nikogo nie obraża a jedynie jest swobodna wymiana myśli. Dzizus, ludzie...
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.