M | malwo |
Aby włączyć napisy, rozpocznij odtwarzanie, a następnie wybierz język napisów z listy rozwijalnej.
![]() | jerzy_pozoga |
malwo - Witaj Jerzy
Na moim komputerze też otwiera się wszystko i jest ok. Niestety na laptopie otwiera się tylko obraz. Jest też dźwięk, ale obraz jest zbyt mały i nie pojawia się przycisk "play" To jest problem, gdyż częściej korzystam z laptopa. - vor 13 Jahren |
|
jerzy_pozoga - Witaj malwo-Jeżeli sam nie możesz usprawnić tego problemu polecam zapytać się/ zwrócić o pomoc do specjalisty.
----------------- Przyznam się iż dawno temu nie wiedziałem jak naprawić swój komputer . A zatem wystartowałem z oryginałem CD-DVD W7-64, wszystkie poprzednie programy wymazałem, nagrałem na nowo TO CO FABRYKA DAŁA. Ja mam 2 lata komp. TOSHIBA BARDZO WAŻNE- posiadanie oryginału CD (celem naprawy komp.)od producenta! A masz takie CD ? Powodzenia- jkp. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
jerzy_pozoga - Witam malwo- jestem ciekawy.
Jak tam u ciebie ? Masz jakie postępy w naprawie ? A jak NIE to zapraszam do Wrocławia. Są fachowcy. -jkp - vor 13 Jahren |
|
malwo - U mnie ok. na razie pracuje na komputerze. Na laptopie otwiera sie obraz ale jest za mały, żebym mógł ustawić język. Dzieki za zaproszenie. Jak pojade na południe Niemiec to może zahaczę o Wrocłowaw:-)
-
vor 13 Jahren
|
|
jerzy_pozoga - OK! A w czasie zakupu NOWEGO-sprawdź kompatybilność z programem eTutor.pl, bo to bardzo ważne ! Np. lekcja 52, wisielec, itp.
-jkp. - vor 13 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
D | darek.k |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.