ANMELDEN

Nowy wygląd eTutora - Wasze opinie na ten temat

vor 4 JahrenLetzte Aktivität: vor 4 Jahren
Zauważyliście zmiany w wyglądzie Etutora? Ja na początku trochę pobłądziłem i zdziwiłem się... Szkoda, że nie informują wcześniej o zamiarze zmian szaty graficznej strony.
F
Foxymf
dhuode - Rano było jeszcze "po staremu", a tu teraz nagle...

Mam wrażenie, że nowa szata jest wyraźniejsza, bardziej czytelna i zmiana będzie na plus. Po prostu przyzwyczajenie sprawia, że na razie trochę się błądzi, a kursor myszki zatrzymuje się w miejscach, do których się przywykło :)
- vor 4 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 7

Obraz jest wyraźniejszy, to fakt.
Białe tło mnie w dalszym ciągu dnerwuje i męczy moje oczy. Robię powtórki z przerwami 4-5 sesji w ciągu dnia po 10 minut.
piotr.grela
vor 4 Jahrengeändert: vor 4 Jahren
Foxymf - Piotr a nie korzystasz z trybu nocnego? Ja korzystam i wg mnie jest super - nie męczy wzroku. - vor 4 Jahren
piotr.grela - A dzięki za sugestię, muszę spróbować... - vor 4 Jahren geändert: vor 4 Jahren
Foxymf - Spróbuj koniecznie ! - vor 4 Jahren
netis7 - Ja trybu nocnego nie używam. Za dużo klikania! Dla mnie najlepszym rozwiązaniem okazał się dodatek do Firefoxa Dark Reader. Można ustawić tryb "Jasny" lub "Ciemny" a suwakami regulować parametry. No i działa na każdej stronie. A jeśli nie chcesz na każdej to można dodać do wyjątków. - vor 4 Jahren
Foxymf - A ja używam nocnego nawet w ciągu dnia. Przyzwyczaiłem się do tego i mi to odpowiada. - vor 4 Jahren

Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka.
Ja nie widzę zalet nowego układu na górnej belce. Innych zmian, jak dotąd, nie zauważyłem.
Pewnie z czasem się przyzwyczaję, nie mam innego wyjścia.
darkobo

mnie nic nie przeszkadza, cos zauważyłem. lagodne zmiany są lepszym rozwiazaniem.
abmmichal

W górnym menu nie ma guzika Profil, nie rozumiem, dlaczego zniknął. Szkodził w czymś?
M
MiodLipowy
ang-nsw - Kliknij w menu (hamburger) i masz swój profil na samej górze. - vor 4 Jahren geändert: vor 4 Jahren
MiodLipowy - Ale ja nie napisałam, że nie wiem, gdzie znaleźć Profil. Napisałam tylko, że zniknął z górnego menu i że mnie to zdziwiło. - vor 4 Jahren
ang-nsw - Sorry! jeśli sprawiłem Ci przykrość. - vor 4 Jahren
darkobo - U mnie jest ten przycisk - po prawo od liczby dni w serwisie, a na lewo od miejsca do wpisania wyszukiwarki w diki. - vor 4 Jahren
MiodLipowy - Zmieniłam w przeglądarce powiększenie ze 110% na 100% i guzik się pojawił. Taka ciekawostka :-) - vor 4 Jahren
marta.kopa - Dziękujemy za wychwycenie i zgłoszenie problemu ze skalowaniem - dajemy znać, że już został poprawiony. - vor 4 Jahren

Rzeczywiście i jest to robota dla programistów ET - przy skalowaniu obrazu (powyżej 130% u mnie) przycisk profilu zanika... do poprawki...
F
Foxymf

W zależności od rozdzielczości ekranu obecny przycisk profilu (ludzik) znika jako pierwszy element, następnie znika liczba dni z rzędu. U mnie jako że mam panel boczny znika przy 130%, po wyłączeniu panelu mogę powiększyć do 140%. To przy rozdzielczości full HD i ekranie 27 cali. Ogólnie to lipa...
N
netis7

Dziękujemy za Wasze wszelkie uwagi. Zaktualizowaliśmy wygląd górnego paska nawigacyjnego, aby było bardziej przejrzyście. Rolę odnośnika na profil pełni teraz klikalny awatar, a wyszukiwarka zyskała nowy design. Poprawiliśmy również, dzięki Waszym uwagom, responsywność strony - awatar znika dopiero przy powiększeniu do 150% przy rozdzielczości standardowego laptopa i przy 200% rozdzielczości full HD (typowy monitor).
marta.kopa
eTutor Mitarbeiter