F | Foxymf |
![]() | piotr.grela |
Foxymf - Piotr a nie korzystasz z trybu nocnego? Ja korzystam i wg mnie jest super - nie męczy wzroku.
-
vor 4 Jahren
|
+4 |
netis7 - Ja trybu nocnego nie używam. Za dużo klikania! Dla mnie najlepszym rozwiązaniem okazał się dodatek do Firefoxa Dark Reader. Można ustawić tryb "Jasny" lub "Ciemny" a suwakami regulować parametry. No i działa na każdej stronie. A jeśli nie chcesz na każdej to można dodać do wyjątków.
-
vor 4 Jahren
|
|
Foxymf - A ja używam nocnego nawet w ciągu dnia. Przyzwyczaiłem się do tego i mi to odpowiada.
-
vor 4 Jahren
|
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | darkobo |
![]() | abmmichal |
M | MiodLipowy |
ang-nsw - Kliknij w menu (hamburger) i masz swój profil na samej górze.
-
vor 4 Jahren
geändert: vor 4 Jahren
|
+1 |
MiodLipowy - Ale ja nie napisałam, że nie wiem, gdzie znaleźć Profil. Napisałam tylko, że zniknął z górnego menu i że mnie to zdziwiło.
-
vor 4 Jahren
|
-1 |
darkobo - U mnie jest ten przycisk - po prawo od liczby dni w serwisie, a na lewo od miejsca do wpisania wyszukiwarki w diki.
-
vor 4 Jahren
|
+3 |
MiodLipowy - Zmieniłam w przeglądarce powiększenie ze 110% na 100% i guzik się pojawił. Taka ciekawostka :-)
-
vor 4 Jahren
|
+2 |
![]() |
+1 |
F | Foxymf |
N | netis7 |
![]() | marta.kopa eTutor Mitarbeiter |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Mam wrażenie, że nowa szata jest wyraźniejsza, bardziej czytelna i zmiana będzie na plus. Po prostu przyzwyczajenie sprawia, że na razie trochę się błądzi, a kursor myszki zatrzymuje się w miejscach, do których się przywykło :) - vor 4 Jahren