N | nevada |
![]() | TopMan |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Bilberry |
Hermenegilda - Tak Bilberry,
Jeśli poprawnie znasz język każda okazja jest dobra by go doskonalić. W przewciwnym razie będziesz kontynuował wpajanie sobie kolejnych błędów językowych. Wszystko jest dla ludzi, trzeba mieć tylko odpowiednie podejście. - vor 13 Jahren |
+3 |
![]() | Ewa_G1967 |
Hermenegilda - Zależy kogo się ma w statusie swoich znajomych.
Masz całkowitą rację. - vor 13 Jahren |
+1 |
nevada - Liryka,liryka,tkliwa dynamika...eugenika..Nie obraźiłam się,ale jest mi przykro.Pozdrawiam i to naprawdę szczer
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
askawska - Nie wydaje mi się, żeby Hermenegilda miała na celu urazić kogoś czy choćby pisać o czyichś konkretnych znajomych, odniosła się tylko do fragmentu wypowiedzi Ewy i potwierdziła to, że jeśli znajomi są nativami, można się od nich sporo nauczyć, a jeśli nie, to różnie. Tak ja to odczytuję. Głowa do góry, zadałaś bardzo ciekawe pytanie i wywiązała się z tego ciekawa dyskusja, choć temat pewnie budzi trochę kontrowersji. Pozdrawiam :)
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
esterka - Gdyby ktoś uczył się języka polskiego, czy polecilibyście mu do nauki czytanie postów pisanych przez Polaków?
Dobrze jest poczytać, ale nie można traktować wpisów jak absolutnej wyroczni. - vor 13 Jahren |
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.