![]() | kbolszewo |
![]() | quantum137 |
violino - Według tego, co kbolszewo chciał napisać, pierwsze zdanie nie może tak brzmieć, bo dotyczyłoby czasu przyszłego, a kbolszego chciał przeszły - w tym wypadku poprawna (lub poprawniejsza, w zależności od kontekstu lub intencji nadawcy poprawnie byłoby też chyba zwyczajnie "he gave concerts") wersja będzie ta, którą podała dehen.
-
vor 13 Jahren
|
|
quantum137 - Co kto chciał tego ja nie wiem.
Wiem natomiast to co jest napisane i na tej podstawie udzielam odpowiedzi:) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
2. In March 1980 signed record contract with Island Records. - W marcu 1980 podpisał contrakt z Island Records.
3.Millions of fans boughted albums. - Miliony fanów kupiły jego albumy. - vor 13 Jahren
ja napisałabym:
"For the next five years he was(lub 'kept') giving concerts all over the world"
w drugim zdaniu, IMO, brakuje podmiotu :
"In March 1980 he signed a contract with Island Records"
w trzecim zdaniu nic nie mówi czyje były albumy kupione przez fanów: "Millions of fans bought his albums" - vor 13 Jahren
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.