E | ewa_debrzno |
![]() | slawek4 |
ewa_debrzno - Przecież nie o to chodzi. Każdy kto chce ustawia sobie cele nauki, ale robiąc obrazki czy dyktowanie trzeba sprawdzać co chwilę na głównym profilu, czy wypełniło się założony plan, a samodzielne liczenie zbyt dekoncentruje.
-
vor 13 Jahren
|
|
drumstick - Super Ewa! Chodzi o możliwość koncentracji! Licznik pomógłby skoncentrować się na nauce. Inaczej nauka jest "na wyczucie", trudno realizować zaplanowane cele.
-
vor 13 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | drumstick |
Ewa-Sally - "Bo czasami zdarza mi się zrobić ćwiczenia dużo powyżej normy." - a to źle?
Mnie się zdawało, że im więcej ćwiczeń, tym lepiej, coś się tam zawsze utrwali; jak któregoś dnia ma się szczególne natchnienie na dyktowanie albo krzyżówki, to taki rodzaj ćwiczeń warto robić, następnym razem może być coś innego. W ten sposób nauka będzie przyjemnością, a nie ciężkim obowiązkiem. :) Licznik mógłby być, nie zaszkodziłby. ;) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
drumstick - Zgadzam się Ewa, że podstawą sukcesu jest, by uczyć się z przyjemnością, nie na siłę.
Choć dodam, że znalezienie "złotego środka" jest tu ważne - by ćwiczyć, wykorzystując różne sposoby. Dlatego taki licznik pomógłby w znalezieniu odpowiednich proporcji w stosowaniu ćwiczeń. - vor 13 Jahren |
|
![]() | askawska |
dania57 - masz rację. Można to zobaczyć w swoim raporcie dziennym.Ale jeśli to tylko drobiazg dla informatyka to nie widzę problemu, aby taki licznik był widoczny.
Teraz jak robię ćwiczenia typu dyktowanie,obrazki itp robię sobie limit czasowy a tak mogłabym robić limit ilościowy - vor 13 Jahren |
+2 |
drumstick - Ja podobnie "odkryłem", że danie sobie limitu czasowego jest jakomś rozwiązaniem. Alw licznik byłb=y lepszy, gdy chce się wykonać założony plan.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.