H | hnit |
![]() | Bilberry |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | askawska |
quantum137 - Ładnie:)
"He isn't pulling your leg, is he?" Z tym bym uważał;) Wywiązała się kiedyś ciekawa dyskusja przy tym zwrocie. https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/80621-czego_NIE_ROBIC_uczac_sie_angielskiego_.html - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
askawska - Ejże, a czemu znikły mi wyróżnienia? I zostały gwiazdki? Wydaje mi się, że przed dopisaniem Postscriptum widziałam wytłuszczone słowa, nieprawdaż?
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+2 |
hnit - boję się okropnie czy to nie ja jestem winien, kliknąłem na zielony plus w żółtym kółeczku przy odpowiedzi koleżanki askawska, ponieważ chciałem podwoić koleżance liczbę punktów. Gdy zobaczyłem że zrobiło się zero natychmiast kliknąłem jeszcze raz i wróciły. uf....
wybaczcie! - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
askawska - Dziękuję, hnit :)
Znikły, zanim jeszcze zaakceptowałeś odpowiedź. Tak, jak sobie teraz myślę, to moze powinnam zacząć podejrzewać Rafała... Tylko on tu w międzyczasie zaglądał... :) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+3 |
hnit - całe szczęście, nie dość że przeraża mnie :ogarnięcie: gramatyki, to jeszcze mogłem niechcący namieszać :)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
hnit - kiedy chodziłem do podstawówki, uczyłem się języka rosyjskiego. Uważam że dzisiaj młodzież ma fantastyczną okazję uczyć się angielskiego. Postanowiłem że nauczę się tego języka (porozumiewać się), to takie postanowienie czterdziestolatka. Od tego czasu minęły dwa lata i jakoś mi idzie, nie pękam :)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
![]() | violino |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.