slawek4 |
askawska - Sławku, literówka? "I didn't know ..."
PS. Przepraszam, powtórzyłeś po autorze pytania - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
slawek4 - Brawo za spostrzegawczość. Ja to skopiowałem z pytania i wkleiłem w mojej odpowiedzi. To nie moja myśl. Ale ciągle nie wiem, jak wyróżnić tekst grubą czcionką. Nie umiem w inny sposób skopiować. Jeżeli możecie wkleić link to bardzo byłbym wdzięczny.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
violino - Też nie mam pojęcia, jak się cytuje, pogrubia itd. Znane mi znaczniki nie działają :/
-
vor 13 Jahren
|
|
askawska - Sławku i Violino, może przyda się to:
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/115160-Formatowanie_odpowiedzi_i_tekstow.html - vor 13 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
violino |
askawska - Przed chwilą widziałam minus przy Twojej odpowiedzi. Nie wiem, kto to zrobił, bo Twoja uwaga jest absolutnie słuszna. :)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
D | dam2020 |
quantum137 - > were jest użyte do liczby mnogiej, czyli : ja nie wiedzialem/-am ze jestescie vegetarianami. :) ot prosze :)
Chcesz pobić rekord "antypunktowy"? - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
violino |
bird - Post był autorstwa quantum, więc tylko on mógł go wykasować. Szkoda, bo zadałaś mu na końcu ciekawe pytanie podając te dwa przykładowe zdania.
-
vor 13 Jahren
|
|
quantum137 - Odpisałem już z obszerniejszym komentarzem, bo nie mogłem oka zmrużyć ech:p
-
vor 13 Jahren
|
|
bird - Ale na przyszłość nie kasuj swoich wypowiedzi - miejsca na nowe, obszerne posty i komentarze tu sporo :) Zauważyłam, że często kasujesz albo znacznie modyfikujesz swoje wypowiedzi przez co słowa innych osób tracą sens i wyglądają ni z gruszki ni z pietruszki.
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
quantum137 |
Hermenegilda - Świetnie wytłumaczone.
Jako autor wypowiedzi masz prawo kasować i edytować je kiedy tylko zechcesz, zwłaszcza że każda Twoja kolejna wersja jest znacznie lepsza od poprzedniej. - vor 13 Jahren |
0 |
bird - Ale przy okazji kasowany zostaje też wkład innych osób, które pod tymi postami piszą. Poza tym chodzi też o kasowanie lub znaczne modyfikowanie komentarzy (np. na forum). Przez takie działanie wypowiedzi innych osób tracą sens, wyglądają niedorzecznie, czasem jak monolog świra. To jest też kwestia uczciwości wobec naszego rozmówcy.
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
violino - Popieram bird, za kasowanie postów z wkładem innych osób quantum ma u mnie minusa jak stąd do Australii.
Natomiast za naświetlenie tematu - dzięki. - vor 13 Jahren |
+3 |
Brys - dziekuje quantum za obszerne wyjasnienie. Mam nadzieje ze z kolejnym problemem moge na Ciebie liczyc. Wiem, ja zrobilam pomylke w slowie "know" SORRY. POZDROWIENIA
-
vor 13 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.