ANMELDEN

Zniknęło z menu "sprawdzanie wypracowań".

vor 3 JahrenLetzte Aktivität: vor 3 Jahren
Zastanawiam się - czy to tylko w moim komputerze, czy zubożono kurs?
A
ang-nsw
piotr.grela - Chciałem o tym samym napisać. Jak dla mnie to bardzo przydatna funkcja.

Może znacie inne strony, portale aplikacje z funkcją tłumaczenia?
Nie muszą być bezpłatne ale nie tak drogie jak "Grammarly"!
- vor 3 Jahren geändert: vor 3 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 2

Funkcja “Sprawdzanie wypracowań” jako integralna część kursu nadal działa - należy wejść w ćwiczenie typu wypracowanie, napisać swoją odpowiedzi i ją zapisać, a nasz system sprawdzi tekst i wskaże błędy.

Wyłączyliśmy natomiast z platformy jakiś czas temu funkcję “Sprawdzanie tekstów”. Jest ona dostępna od czerwca 2019 roku na stronie Becorrect.com, gdzie sukcesywnie była rozwijana i udoskonalana. Na naszej stronie niektórzy użytkownicy mogli ją widzieć w okrojonej, starszej wersji, która już niestety nie jest dostępna.

Zachęcamy jednak do sprawdzenia nowego serwisu: https://becorrect.com/, gdzie na start możemy zaproponować 2-miesięczny darmowy abonament.
Wystarczy zalogować się za pomocą tych samych danych co na konto w platformie eTutor.
Jeżeli są Państwo zainteresowani takim dostępem, prosimy o kontakt pod adresem: [...]@etutor.pl w celu przydzielenia.
marta.kopa
eTutor Mitarbeiter
ang-nsw - Niedawno przedłużyłem kurs o dwa lata. Zawierał on wówczas funkcję "Sprawdzanie tekstów". W trakcie trwania 2-letniej umowy, obcinacie mi część kursu i proponujecie ją za dodatkową opłatą. Już drżę, że za chwilę z DIKI będzie to samo. Wszystko byłoby OK, gdybyście wytrzymali do końca mojej subskrypcji. A tak - inny produkt kupowałem, co innego dostaję - vor 3 Jahren
marta.kopa - Funkcja "Sprawdzanie tekstów" nie stanowiła nigdy integralnej części kursu. Wdrożyliśmy ją w grudniu 2017 roku jako dodatkową opcję dla naszych użytkowników. Nie byliśmy w stanie jej rozwijać, dlatego od 2019 została przeniesiona na https://becorrect.com/, a z naszej platformy powoli wycofywana. Jako nasz długoletni użytkownik miał Pan do niej dostęp do ostatniej możliwej chwili. Integracja ze słownikiem Diki.pl stanowi część kursu, nie planujemy w niej żadnym zmian, co najwyżej udoskonalanie. - vor 3 Jahren

Słabiutko. Sprawdzanie tekstów to był dla mnie zawsze argument przechylający szale, aby wykupić kolejny rok etutora. Chyba pora rozejrzeć się za czymś innym.
D
Darek8787

Ähnliche Threads