R | radmar2 |
I | ilosoczek |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | slawek4 |
absolwentka - Zazdroszczę, ale zamierzam się sama wybrać (no może nie do końca sama) ;p;) Pozdrawiam!
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
slawek4 - Dzięki absolwentka. Stałem się uzależniony od wyjazdów do UK. Kiedyś latałem raz w roku, obecnie średnio trzy razy w roku. Tydzień tam daje wyśmienite efekty w rozumieniu ze słuchu. Polecam.
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
slawek4 - Ze względu na przeważające w Anglii *terraced houses* dobrym sposobem może się okazać zaproszenie swoich sąsiadów (Anglików)na kolacje i nawiązanie bliższej znajomości.
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | tamarind17 |
jerzy_pozoga - Witam tamarind 17- to dla mnie ciekawe info.
Ja bardzo chętny i łasy na takie wiadomości. A gdzie ich szukać, pytac ? Pozdrawiam -jkp - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
slawek4 - Proponuję Wam Wizz.com . Jeżeli szukacie taniego przelotu, musicie rezerwować z ok. 4 miesięcznym wyprzedzeniem. Zawsze w wakacje loty są najdroższe, a najtańsze w lutym i w marcu. Oczywiście jeżeli zamawiacie bilety odpowiednio wcześniej.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
jerzy_pozoga - Dziękuję sławek4- przeczytałem kilka stronek, najtańsze już od 31 zł ! Ciekawe...
Węgier-Polak dwa bratanki? Pozdrawiam- jkp - vor 13 Jahren |
+1 |
slawek4 - Nie ma za co Jerzy. Może ktoś z Was ma podobne strony jak tanio odbyć podróż do UK? Będziemy wdzięczni.
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | Bilberry |
slawek4 - Dzięki Bilberry za pomysł z pieskiem. Przecież mamy psa, a dzieci chodzą z nim na spacer. Następnym razem ja sam spróbuję.
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | biff303 |
![]() | biff303 |
slawek4 - Radmar - tutaj wpisz miasto jakie cię interesuje i wciśnij sortuj wg. ceny i wyskoczą najtańsze oferty. Wiele razy korzystałem z tego serwisu przy rezerwacji hotelów w całej Europie. Polecam i pozdrawiam.
http://www.booking.com/?aid=327345&lang=pl&label=wizz-homemenu - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
Wymień tylko jedną, Twoim zdaniem najskuteczniejszą metodę nauki języków obcych :)
[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.