![]() | JakubSiewierski |
G | goompas |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | jerzy_pozoga |
![]() | JakubSiewierski |
O | olga87 |
JakubSiewierski - Hej olga87,
Wykupiłem jednak za rekomendacjami przedmówców ten kurs i mam dokładnie te same odczucia co Ty. Również w chwili obecnej uważam, że zakup podstawowego kursu mija się z celem. Mam na myśli sytuacje w ktorej jestem i priorytety jakie mam chwilę obecną. Dziekuje bardzo za odpowiedź, utwierdzilaś mnie w moim przekonaniu o sluznosci decyzji zakupu kursu Business English. - vor 3 Jahren |
+2 |
piotr.grela - Ja od 9 lat jestem użytkownikiem kursu podstawowego i biznes.
Kurs biznes pomógł mi w studiowaniu księgowości a kurs podstawowy w życiu codziennym. Mnogość słów i zwrotów i rodzaji języka angielskiego każdy kurs czynni bezsensownym. - vor 3 Jahren |
0 |
jerzy_pozoga - Hi Piotrze- Ktoś dał tobie (-1) . He,he.... Po prostu źle się wyraziłeś! A prawdopodobnie miałeś na uwadze tylko wtłaczanie encyklopedyczne słówek na pałę. Ja, dawniej taki błąd w uczeniu się również popełniałem. A aktualnie łączę wyrazy stosownie do potrzeby w zdaniu. pa
-
vor 3 Jahren
|
+1 |
![]() | jerzy_pozoga |
piotr.grela - Dzięki Jurek.
Używam Etutora do zapamiętania słów i zwrotów z obejrzanych filmów i seriali, przeczytanych książek i artykułów po angielsku. Do hasła na Etutorze, dodaje czasami własną wymowę, tłumaczenie angielskie i zdania przykładowe. Znajomość słówek i zwrotów pomaga mi w słuchaniu, mówieniu, pisaniu i czytaniu - atomatyzacji. Żaden kurs nie odda różnorodności odmian języka angielskiego. Ale kurs Etutor ze słownikiem Diki, pozwala dostosować go do własnych potrzeb. Języka też nie można się nauczyć, można się zagłębiać w niego latami... Nauka wymaga pracy, wysiłku i czasu a jest tysiące innych ciekawszych zajęć to inna sprawa. - vor 3 Jahren |
+2 |
jerzy_pozoga - Hi Piotrze, brawa dla ciebie. Ano TAK- "bez pracy nie ma kołaczy". Trzymaj się , studencie! :-))
-
vor 3 Jahren
|
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.