V | vip27a |
![]() | renata85 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | askawska |
TopMan - A co z PPC?
Czynnosc zaczela sie w przeszlosci, trwala wtedy do teraz, byc moze trwa nadal. I've been holding this mug for many years. - vor 13 Jahren |
+1 |
askawska - Jeśli już, to może "keeping", bo "holding" to mi się zaraz kojarzy z trzymaniem w ręku. Tego kubka. Przez wiele lat. :)
W przykładzie vip27a mowa jest o posiadaniu kubka, więc "have" w tym znaczeniu nie użyjemy w czasach Continuous. - vor 13 Jahren |
+4 |
askawska - Poza tym zauważ, że przykład pochodzi z lekcji, z której jeszcze dość daleko do czasów Perfect i można przypuszczać, że ten czas trafił się tam przypadkiem, sporadycznie.
Ale zgadzam się, że moja odpowiedź nie jest pełna, bo dla czynności, które się zaczęły i trwają do teraz używamy też czasu PPContinuous. - vor 13 Jahren |
+4 |
quantum137 - > I've been holding this mug for many years.
Normalnie umarłem! Przypomniało mi się jednocześnie to: http://www.wykop.pl/link/765903/38-lat-z-podniesiona-reka/ - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
J. niemiecki i j.angielski jednocześnie na etutor - korzysta ktoś z Was jednocześnie?
[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.