![]() | Maxarnis |
![]() | Marcin48 |
Marcin48 - Taki pomysł... wszelkie zmiany wymagają nakładu pracy i środków - wiadomo. Jeśli eTutor będzie miał więcej bieżących wpłat za usługi edukacyjne, to będzie mógł w większym stopniu finansować różne zmiany i ulepszenia funkcjonalności.
Dlatego - jeśli ktoś może - to myślę, że jest dobrym pomysłem, by w czasie promocji (które zazwyczaj wynoszą 40 lub 50 procent zniżki) kupić już teraz abonament np. na rok. Czas się zsumuje i dzięki temu użytkownik zyska większy komfort oraz pewność, że ma abonament w niskiej cenie, bez obawy o przyszłe możliwe podwyżki. Co o tym myślicie? Ja jakiś czas temu właśnie tak zrobiłem. - vor 2 Jahren |
+3 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Maxarnis |
![]() | Marcin48 |
Maxarnis - BUSINESS ENGLISH jest niesamowicie ciekawy. Oprócz słownictwa czy gramatyki są porady i nowości korporacyjne dla potencjalnych pracowników. Zasada nauki do 25 z minutnikiem a potem 5 min przerwy (nazwana coś od pomidora)...
W grudniu załapałem na przecenę kursu biznesowego. - vor 2 Jahren |
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Nie mogę zagwarantować wdrożenia zmian, ale na pewno pochylimy się nad propozycją. - vor 3 Jahren
"Słowotok" dawał mi satysfakcje że w określonym czasie tyle potrafiłem finalnie znaleźć słówek. Potem bez ograniczeń czasowych było ok 100 słowek-kombinacji lub więcej ale to ciekawostka. Bardziej w scrabble przydatna niż realnej rozmowie... lub jako rozgrzewka do nauki danego zagadnienia (ale znaleźć balance)
Obecnie korzystam:
-"Pamięć z dopasowania par" jako pomiar mojego zmęczenia przerwie w nauce
-"Krzyżówki" do przypomnienia słownictwa/powtarzania
- "Dyktowanie słówek" jako Listening - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren