D | Dudawch |
![]() | darkobo |
londynwarszawianka - Hamburger/Ustawienia konta/Ustawienia nauki i powtorek.
Bardzo przydatne info @darkobo. Mam pytanie; Jak wprowadzac nowe slowa do powtorek? Za jednym razem wieksza ilosc czy mniejsza? Ostatnio wprowadzilam 500 i codziennie ustawilo sie na ok. 200, trudno przerobic taka ilosc plus lekcje. - vor 3 Jahren geändert: vor 3 Jahren |
0 |
darkobo - Każdy ma swój system. Choć uważam, że wprowadzenie zbyt dużej liczby elementów w powtórkach to powszechny błąd początkujących. System się zatyka i nie jest się w stanie powtarzać na bieżąco. Sam tak miałem :)
Teraz staram się zachować jakąś rozsądną liczbę powtórek ogółem - obecnie ta rozsądna ilość dla mnie to sto kilkadziesiąt, choć dziś mi liczba powtórek z systemu głównego spadła do 99 ;) Plus 20 nowych wczoraj dodanych. Wcześniej starałem się trzymać na ok. 200 - 250 obowiązkowych powtórek dziennie, ale teraz nie zawsze mam na to czas. Oprócz tego, w miarę możliwości robię powtórki specjalne, ale nie więcej niż ogółem 400 dziennie ;). - vor 3 Jahren |
+1 |
londynwarszawianka - Mialam tez po 300 na dzień i problem z jakas sensowna przerobka tych slowek. Jak sa realizowane powtorki specjalne, z listy slowek?
-
vor 3 Jahren
geändert: vor 3 Jahren
|
|
![]() |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Plan dnia Etutor intensywny i to mocno w poruwnaniu do etutorowego
Dlaczego system automatycznie zmiana liczby powtórek w kalendarzu?
Chciałbym częściej robić powtórki, np. 2 lub 3 razy dziennie ze słówek, które ostatnio dodałem
Systemowe usuwanie najstarszych i znajomych elementów z potwórek
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.