B | Bartosz.Drozdowski |
![]() | slawek4 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Ewa_G1967 |
jerzy_pozoga - Popieram Ewa- ja w sposób intensywny zaczynałem od słuchania z CD-playera różne czytanki od poziomu Level 1 "Penguin Readers". -jkp
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
Ewa_G1967 - A możesz napisać na jakim poziomie angielskiego jesteś?? I może choćby jakiś mały zarys Twoich zainteresowań.
-
vor 13 Jahren
|
-1 |
Hypnos - Poziom to początkujący A1-A2 lekki zarys słownictwa znam. Z głównych zainteresowań to sport , podróże.
Niedługo czeka mnie podróż za granicę i przydało by się trochę materiału by w wolnych chwilach posłuchać. Podsumuwojac : Szukam czegoś łatwego do zrozumienia , by osłuchać się z językiem , może zawierać jakiś dowcip , trudno powiedzieć. Z góry dziękuje ;) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
I | ilosoczek |
quantum137 - 2 lata grozi użytkownikom Chomikuj.pl
Prokuratura wszczęła dochodzenie w sprawie kradzieży i udostępniania filmów z serwisu Sagio.pl na Chomikuj.pl. Użytkownikom grozi odpowiedzialność karna i wysokie odszkodowanie... - vor 13 Jahren |
+1 |
tamarind17 - grozi użytkownikom którzy udostępniają pliki
a pobranie na własny użytek jest legalne - vor 13 Jahren |
+1 |
absolwentka - Dokładnie! Pobieranie jest legalne na własny użytek pod warunkiem, że pliki zostaną usunięte do 24 h z komputera (o ile coś się nie zmieniło w przepisach). Pozdrawiam!
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | zorija |
jerzy_pozoga - Dzięki zorija- DOBRE ! Ja wysłuchałem kilka kawałków.
Serdecznie pozdrawiam z okazji dnia 8 marca -jkp - vor 13 Jahren |
+1 |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.