![]() | bojadelski |
Ewa-Sally - On właśnie pyta skąd wziąć i czym karmić tę cierpliwość i systematyczność. ;)
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
endriuus - Dokładnie, z tym mam największy problem. Staram się jak mogę i na ile czasu mi starcza :o)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Mezzanine |
![]() | bird |
![]() | Ewa-Sally |
eckt - Witaj Ewa-Sally. Motywację wyszukuję ze zdarzeń życia codziennego. Mam 50 lat i jestem bezrobotny- może podstawy angielskiego pomogą mi znaleźć pracę o którą w tym wieku bardzo trudno.Jeżeli jest też ktoś kto pamięta czasy CCCP ( bez urazy) i uczy się angielskiego to może i ja jeszcze zdołam coś opanować.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
bony57 - Witam,widzę,że nie jestem osamotniona,bo też należę do klubu 50-latków i kiedyś korespondowałam z "druziami"z CCCP.Moją motywacją jest angielsko-języczny zięć.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
![]() | mceo |
![]() | Repsol |
![]() | quantum137 |
mceo - Stare dobre czasy :)
po uszy powiadasz... i tak zostało ci do dnia dzisiejszego... to się dopiero nazywa miłość od pierwszego słyszenia ;) Ciekawe co jeszcze miało taki wpływ na twoje życie :) - vor 13 Jahren |
|
quantum137 - Tak zostało do dzisiaj... ogromny wpływ miało też RPG/RTS/TBS ale zapewne niewielu będzie to w stanie zrozumieć.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+1 |
mceo - Pewnie jak zwykle masz racje, tym bardziej, że te skróty mogą oznaczać wszystko :)
A jak się narodził quantum? - vor 13 Jahren |
|
quantum137 - Te skróty (pisane w takiej grupie) maja tylko jedno znaczenie;)
Quantum came from the very first singularity:) - vor 13 Jahren |
+2 |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.