![]() | kirson |
![]() | Marcin48 |
Marcin48 - Szkoły językowe często organizują konwersacje z native speakerem. Najczęściej jest ok. 10 lub 7 osób w grupie plus native speaker. Finansowo wychodzi to korzystnie. Przy okazji można kogoś poznać. Zajęcia takie są organizowane na dwa sposoby - albo w szkole językowej, albo przez komunikator (najczęściej ZOOM). Do wyboru, do koloru :-)
-
vor 2 Jahren
geändert: vor 2 Jahren
|
+2 |
piotr.grela - Może jakbyś znalazł kogoś z podobnymi zainteresowaniami lub z hobby.
Może portal randkowy dla starszych, bogatych i samotnych Pań, to i zarobić można i pogadać... Znam jednych ludzi, którzy mogliby godzinami z Tobą rozmawiać za darmo, oni zawsze mnie zaczepiają, wydają takie gazetki: "Przebudźcie sie", "Strażnica"... po angielsku jest to "Watch tower"... Bardzo życzliwi ludzie... Jak lubisz grać online można chyba rozmawiać z innymi graczami, Zuckerberga Metaverse też może mogło by w tym pomóc. - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | kirson |
piotr.grela - Kirson ja Ciebie przepraszam, nie gniewaj się.
Ja lubię wszystkich użytkowników Etutora. Moje rady dotyczące nauki angielskiego pochodzą z doświadczenia. Nie są to żadne złośliwości. Ale po co masz przepłacać za coś co możesz mieć za darmo. Mój jeden znajomy, o wiele młodszy i przystojniejszy niż ja, poprzez portal randkowy poznał starszą Amerykankę to i język sobie poćwiczył... i wersalkę nową dostał za darmo. Moja córka właśnie poprzez portal randkowy Badu? poznała Australijczyka i teraz jest w Australii. Ja 25 lat temu korzystałem z chatów głosowych na Yahoo. Nie musisz mieć kogoś kto Ciebie będzie korygował, tylko kogoś z kim będziesz ćwiczył rozmowę po angielsku. - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren |
+2 |
lechatgris - A próbowałeś aplikacji typu Hellotalk, Speaky, Interpals, Lingbee...? Sporo ich. Albo strony typu: mylanguageexchange, studentoftheworld, globalpenfriends... Też jest ich trochę. Raczej do pisania, ale po bliższym zapoznaniu możesz się umówić i porozmawiać np. na Skype. Poza tym faktycznie możesz też kogoś poznać na jakimś forum związanym z Twoimi zainteresowaniami.
-
vor 2 Jahren
|
+1 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.