![]() | wesker |
![]() | quantum137 |
quantum137 - I znowu pogrubiony tekst zniknął...ech:/
... link też zmarł... what the heck? - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
wesker - Quantum137 napisał: "Napisze jeszcze, że zdarza mi się przy okazji zgłaszania błędów popełniać... błędy"
Zdaję sobie sprawę z tego, że czasami można popełnić błąd, w końcu wszyscy się uczymy. Nauka każdego języka wymaga stałego powtarzania. Robienie powtórek, a przede wszystkim należy używać tego języka. - vor 13 Jahren |
+1 |
wesker - (nie zmieściłem się w poprzednim komentarzu...)
Tak jak już pisałem wcześniej zwyczajnie chodzi mi, żeby ten serwis był jeszcze lepszy. Jak dla mnie to jest on odkryciem i pewnym fenomenem pomocnym w nauce języka. Ja sam wiele nauczyłem się przez ten serwis. Zgłaszając błędy staram się go ulepszać jak pewnie i inni użytkownicy. - vor 13 Jahren |
+1 |
quantum137 - W każdym języku jest pewien margines na pograniczu uzusu i błędu także trzeba o tym pamiętać.
Język pod wieloma względami jest subiektywny także to co było kiedyś błędem z czasem płynnie, bądź skokowo staje się akceptowalne. Pisząc o swoich błędach przy wyłapywaniu błędów miałem głównie na myśli to co tu napisałem. Pozdrawiam i życzę udanych polowań na błędy:) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Zmiany dotyczące działu Wypracowania i automatyczne sprawdzanie tekstów
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Na zadanie pytanie nie odpowiem jednoznacznie, ale są tutaj tacy, którzy dostali bonusy od etutora. - vor 13 Jahren
Trudno wyciągnąć wnioski bez wglądu w sprawę ale nie przejmuj się. Raczej każdy błąd prędzej czy później zostanie skorygowany:) - vor 13 Jahren
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.