Z | Zombiee |
![]() | agnieszka.kw eTutor Mitarbeiter |
jerzy_pozoga - Witam Pani Agnieszka, dziękuję za szybką odpowiedź. Ja, zaciekawiony zmianami, rad bym więcej się dowiedzieć. Ja, już z nawyku przyzwyczajony do aktualnej formy i niechętny do zmian które mogłyby zburzyć dotychczasowy sposób korzystania z nauki na tym "Waszym redakcyjnym programie i moim od serca , z dawna przyjętym." Dziękuję za uwagę i poczekam. Jerzy z Wrocławia.
-
vor 2 Jahren
|
+9 |
celina-felina - Do tej pory za wszystkie kursy płaciłam przelewem tradycyjnym, na poczcie, a teraz nie widzę takiej możliwości. Proszę o wyjaśnienie, bo dla mnie to jest ważne. Pozdrawiam.
-
vor 2 Jahren
|
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | darkobo |
piotr.grela - Przecież mam wykupiony abonament do połowy 2024 roku?
To ile będzie wynosił ten abonament? Ale wykupione abonamenty nie przepadną, może to jest okazja do podwyższenia cen. - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren |
+3 |
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
darkobo - Dziękuję za wyjaśnienie. Nowy regulamin i tak bym zaakceptował, chodziło mi jedynie o formę. Taki rodzaj alergii ;)
-
vor 2 Jahren
|
+4 |
![]() |
+4 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.