D | Dawid.Lukasz.Kowal |
D | Dawid.Lukasz.Kowal |
Dawid.Lukasz.Kowal - Piotrek zgadzam się w 100%. Ja dodaję słówka używając diki.pl które jest połączone z moim etutor.pl. Problem polega na tym, że jak czytam książki na moim ebooku muszę przeskakiwać pomiędzy książką a przeglądarką gdzie mam włączone diki.pl. Fajnie byłoby gdyby etutor zrobił nakładki które umożliwiają sprawdzanie słówek w moim ebooku i dodawanie słówek bez konieczności przeskakiwania pomiędzy aplikacjami - ja z chęcią zapłaciłbym za taki dodatek.
-
vor 2 Jahren
|
+4 |
netis7 - Na komputerze korzystam z dodatku Swift Selection Search. Spośród wielu skrótów mam tam Diki. Zaznaczam wyraz, pojawia się "chmurka" ze skrótami gdzie klikam Diki i otwiera się strona słownika.
-
vor 2 Jahren
|
+3 |
piotr.grela - Dawid.Lukasz.Kowal mam taką aplikację ReadEra na smartfonie do czytania Ebooków.
Czytając na tej aplikacji można dodawać nieznane nam słówka do powtórek na Etutorze. - vor 2 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
D | Dawid.Lukasz.Kowal |
piotr.grela - Pomysł 3
Mega test gramatyczny, leksykalny 1000-5000 pytań szczegółowych, który by analizował, szczegółowo jaka porcję materiału nie została opanowana i odsyłał by nas do odpowiedniej lekcji. Często jest tak, że przerabiamy po raz "n" zagadnienia, które dobrze znamy ale pomijamy lub prześlizgujemy się po zagadnieniach trudniejszych. Lekcji w Etutorze na każdym poziomie jest 50 * 3 * 6 poziomów = 900 lekcji. Czyli tyle co najmniej pytań powinno być. - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren |
+6 |
piotr.grela - Gdyby był podzielony na cześci po 10-50 pytań to chyba każdy dałby radę...
-
vor 2 Jahren
|
+2 |
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
![]() | Ikutka |
A | agagaga88 |
![]() |
+6 |
Marg-g - W słowniku niemieckiego wiele terminów jest przetłumaczonych nieprecyzyjnie lub nawet nieprawidłowo. Zazwyczaj brakuje do nich przykładów. W miarę postępów w nauce przestaję ufać diki.
-
vor 2 Jahren
|
+2 |
![]() | banan781 |
darkobo - Taka możliwość istnieje. https://www.etutor.pl/help/adding-words-to-repetitions
Na samym dole znajdziesz: Dla zaawansowanych: Jak tworzyć własne elementy i dodawać je do bazy? - vor 2 Jahren |
+3 |
![]() | piotr.grela |
E | E_U_Geniusz |
M | MariaProkocka |
![]() W dalszym ciągu rozbudowujemy bazę słownika Diki. Jeśli masz propozycję haseł możesz je do nas przesłać na adres [...]@etutor.pl. - vor 2 Jahren |
+2 |
nejtif_spiker - W wersji komputerowej na systemie Windows używam wbudowanej funkcji 'Dyktowanie'. Uruchamiana kombinacją klawiszy WIN+H.
Może być potrzebna konfiguracja lub dodanie nowego języka do systemu, ale w wersji francuskiej sprawdza się znakomicie. - vor einer Jahr |
|
A | annabudek |
N | nejtif_spiker |
netis7 - Większość słów, które znajdują się w Diki a co za tym idzie w eTutorze, posiada przykładowe zdania nagrane przez native speakera. Aby wywołać kliknij głośniczek po lewej od zdania lub użyj klawiszy dla 3 zdań poczynając od: M następnie przecinek i kropka.
-
vor 2 Jahren
geändert: vor 2 Jahren
|
|
nejtif_spiker - Wystąpiło nieporozumienie. Uczę się francuskiego. W tej wersji słownika liczba nagranych zdań jest wyraźnie ograniczona.
-
vor einer Jahr
|
|
Jak włączyć "Element wyłączony z powtórek"? (taki wyłączony natychmiast po dodaniu)
🟠 [Wątek eTutora] 🍕🍝🎶 Pizza, pasta, mandolino! Wygraj roczny dostęp do kursu języka włoskiego!
Kilka spraw które sprawią że być może przyjemniej by się pracowało/uczyło na eTutorze.
algorytm fiszek i dodatkowe funkcje
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka języka w 2025? Wątek motywacyjny🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Najbardziej mnie denerwuje, kiedy muszę tracić czas na wprowadzenie angielskich słów i zwrotów z książek, filmów, Netflixa, BBC.
Dobrze by było jakby Etutor zaprojektował czytnik Ebooków, nakładkę na YouTube'a, Netflixa - która usprawniła by proces dodawania z tych źródeł materiału do powtórek. - vor 2 Jahren