![]() | Marcin48 |
![]() | spajk |
piotr.grela - Robienie notatek, to jak robienie ściąg w szkole średniej, zawsze coś zostawało...
-
vor 2 Jahren
|
+2 |
Marcin48 - @spajk, czy uczysz się zdań tak samo jak ja? Tzn przez wielokrotne powtarzanie i potem mówienie trzykrotne z pamięci? Czy bierzesz wszystkie zdania, które pojawiają się w ramach słówka, lub osobne zdania, lub razem i to, i to? Jestem ciekawy Twojego systemu :-)
-
vor 2 Jahren
|
+2 |
piotr.grela - Czy nie macie tak, że zbyt długie siedzenie przed komputerem, zmniejsza Waszą efektywność w nauce i pracy?
-
vor 2 Jahren
|
+3 |
piotr.grela - Już można rozmawiać z Chatem GPT-4.
Ciekawe co przyniesie Chat GPT-5 W tych chatach, brakuje mi dwóch rzeczy: 1. Aby móc sobie ustawić wymowę, słówka i zwroty na ulubiony akcent. 2. Aby sam Chat poprzez rozmowę z nim uczył mnie słów i zwrotów angielskich... Szykuje się rewolucja w nauczaniu języków obcych... Przed chwilą gadałem z Microsoft Bing i lepiej się rozmawia niż Google :-) - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren |
+4 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | spajk |
piotr.grela - Dzisiaj jesteśmy trochę lepsi niż wczoraj.
Oprócz nauki angielskiego, uczę się programowania, gry na gitarze... Nie za bardzo mi to wychodzi ale kiedyś może zatrybie... - vor 2 Jahren |
+2 |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Podczas jazdy na rowerze, mam do kierownicy przyczepiony telefon na którym czytam i słucham książki lub oglądam vlogi na YouTube, robię powtórki na Etutorze lub uczę się programowania.
Dzięki temu tracę trochę kalorii i co nieco poobcuje z językiem angielskim.
U mnie w domu w każdym pomieszczeniu, nawet w łazience jest TV lub Google Hub, lubie podczas gdy coś robię słuchać coś po angielsku.
Nie kosztuje mnie to ani czasu ani wysiłku. - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren