S | swendzoncy |
![]() | darkobo |
swendzoncy - Dziękuje bardzo za Twoją odpowiedź! Spróbowałem opcji o której wspomniałeś już wcześniej, działa oczywiście, ale niestety nie jest zbyt praktyczna.
Jezeli chodzi natomiast o precyzje edytora, to jak na mój obecny poziom wydaje mi się dosc pomocny nawet jeżeli są tam błędy. A czy mogę Cie jeszcze zapytac czy masz jakies dowaidczenia Becorrect? Może to jest wlasnie to czego szukam 😄 - vor 2 Jahren |
+1 |
swendzoncy - Ok, właśnie porównałem obie aplikacje wsadzając w nie ten sam tekst i wydaje się, że korzystają z tego samego algorytmu. Zaznaczone błędy są dokładnie te same zarówno w etutor jak i becorrect.
-
vor 2 Jahren
|
+2 |
darkobo - Nie korzystałem z Becorrect, ale bardzo możliwe, że to ten sam algorytm. Kiedyś na Forum chyba ktoś z etutor pisał, że to właśnie Becorrect zastąpił wypracowania i dlatego zniknęły one z platformy.
-
vor 2 Jahren
|
+3 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
(do przeglądarek opartych na silniku Chromium, czyli będzie działać na przykład w Google Chrome i Microsoft Edge) - vor 2 Jahren