Ćwiczenia: "Obrazki - dobieranie podpisów" Estas bien?
vor 2 JahrenLetzte Aktivität: vor einer Jahr
Pytanie do użytkowników robiących ćwiczenia "Obrazki - dobieranie podpisów". Czy wyświetlił się Wam kiedyś obrazek (z pamięci: młoda zmartwiona kobieta w białej koszulce siedzi, a nad nią stoi mężczyzna) gdzie pod spodem zamiast po polsku np. "Wszystko w porządku?" albo "Nic ci nie jest?" jest hiszpańskie "Estas bien?" z dodatkowym i odwróconym znakiem zapytania na początku? Prawidłowa odpowiedź w jednym z trzech kafelków to "Are you OK?" Po kolejnym trafieniu na to ćwiczenie trochę się już wkurzyłem i zgłosiłem ten błąd dwa dni temu do etutor ale otrzymana odpowiedź była kompletnie bez sensu. Ciekaw jestem czy ten błąd pojawia się tylko u mnie czy również u innych użytkowników.
Pytanie do użytkowników robiących ćwiczenia "Obrazki - dobieranie podpisów". Czy wyświetlił się Wam kiedyś obrazek (z pamięci: młoda zmartwiona kobieta w białej koszulce siedzi, a nad nią stoi mężczyzna) gdzie pod spodem zamiast po polsku np. "Wszystko w porządku?" albo "Nic ci nie jest?" jest hiszpańskie "Estas bien?" z dodatkowym i odwróconym znakiem zapytania na początku? Prawidłowa odpowiedź w jednym z trzech kafelków to "Are you OK?" Po kolejnym trafieniu na to ćwiczenie trochę się już wkurzyłem i zgłosiłem ten błąd dwa dni temu do etutor ale otrzymana odpowiedź była kompletnie bez sensu. Ciekaw jestem czy ten błąd pojawia się tylko u mnie czy również u innych użytkowników.
W przypadku takich zgłoszeń zalecamy podanie szczegółów m. in. jaki zakres słownictwa był wybrany z ramki w prawym górnym rogu, każda informacja będzie dla nas pomocna. - vor 2 Jahren
Druga sprawa, to jeśli zgłoszenie jest już zamknięte to użytkownik nie może już odpowiedzieć. Może warto dać taką możliwość otwarcia zamkniętego już zgłoszenia poprzez umożliwienie użytkownikowi dodania kolejnej wiadomości? - vor 2 Jahren
Natomiast status zgłoszenia (nawet jeśli jest już na statusie zamknięte) nie wpływa na możliwość kontynuowania korespondencji z nami. Zalecamy sprawdzić wewnętrzne ustawienia w swoim serwisie pocztowym. Jeśli jednak nie ma możliwości odpisania na naszą wiadomość, zawsze można napisać nową i wspomnieć w niej, że jest to nawiązanie do określonego tematu :) - vor 2 Jahren
Co do zaś zamknięcia tematu to nie można już wtedy odpisać poprzez etutor -> Społeczność -> Wiadomości -> Zgłoszenia. To że można napisać nową wiadomość to oczywiste. Niemniej zawsze bardziej czytelne i wygodne jest kontynuować wątek. I tak zawsze w różnych serwisach jest to praktykowane. - vor 2 Jahren
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.