M | mojakopia |
![]() | Agatkosprobuj |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
M | mojakopia |
darkobo - Testowałem. Albo zostawiasz ostatnie ćwiczenie z danej lekcji i robisz je w innym dniu, albo powtarzasz ostatnie ćwiczenie z danej lekcji w innym dniu - oczywiście w dniu, w którym jeszcze nie został przekroczony limit. Działa w obu przypadkach (przynajmniej działało ;) ).
-
vor einer Jahr
|
+2 |
M | mojakopia |
Agatkosprobuj - Mi też zawsze działało powtórzyć ostatnie ćwiczenie z lekcji, za którą nie dostałam wcześniej punktów, oczywiście w dniu, w którym nie został jeszcze wykorzystany limit.
-
vor einer Jahr
|
+3 |
M | mojakopia |
Agatkosprobuj - Niestety nie mogę tego teraz sprawdzić, bo 6 lekcji w jeden dzień na moim poziomie nie zrobię:/
Chyba że wykupię kurs dirty english to sprawdzę, ale to jak znajdę trochę więcej czasu:) - vor einer Jahr geändert: vor einer Jahr |
+2 |
Agatkosprobuj - Wreszcie znalazłam czas i zrobiłam wczoraj 6 lekcji. Po ostatniej wyświetlił mi się (prócz standardowego "ukończyłeś lekcj" itd) komunikat na dole strony: "Wykorzystałeś dzienny limit liczby monet przyznawanych za wykonaną lekcję. Wejdź w tę lekcję jutro i wykonaj ponownie ostatni element, aby otrzymać monety." Dzisiaj ponownie zrobiłam ostatnie zadanie z tej lekcji i otrzymałam za nią 10 monet.
-
vor einer Jahr
|
|
![]() | abmmichal |
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Monety za regularne logowanie, abonament etutora i wakacje
Aktualizacja materiałów na poziomie kursu A2
Odświeżenie poziomu A1 kursu eTutor angielski
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Limit monet istnieje dlatego, aby celem Użytkowników była nauka sama w sobie, a nie zdobywanie monet. Tym bardziej, że nadmiar nauki może przynieść odwrotne skutki od zamierzonych. Nie chcemy, aby Użytkownicy byli przemęczeni, czy znużeni od nadmiernego wysiłku. Decyzja o długości nauki, liczbie wykonanych lekcji i powtórek jest indywidualną decyzją każdego z Użytkowników. - vor einer Jahr