B | Basia28051976 |
![]() | darkobo |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
N | nikus1166 |
darkobo - Przede wszystkim do tego, aby lepiej utrwalać elementy w powtórkach, a jednocześnie zdobyć więcej punktów.
Poza tym, tylko w powtórkach specjalnych możesz tłumaczyć w drugą stronę, to jest z angielskiego na polski. - vor einer Jahr |
+2 |
nikus1166 - Dzięki za odpowiedź
A wiesz może czy da się wykorzystać tam naukę w cyklach? 200 na raz elementów trudnych nie jest łatwo zrobić. :( - vor einer Jahr |
0 |
darkobo - Zdaje się, że w powtórkach specjalnych dzielenie na cykle nie działa. Przynajmniej ja nie odkryłem takiej możliwości.
-
vor einer Jahr
|
+1 |
nikus1166 - @darkobo
Co uważasz o usuwaniu z powtórek wyrażeń, które już bardzo dobrze znamy? Dużo osób tworzy kolejne listy, listy specjalne, a ja po prostu słówka, wyrażenia które są już dla mnie obvious, usunąć. - vor einer Jahr |
+1 |
darkobo - Zdarzyło mi się w przeszłości kilka słów usunąć. Teraz już tego nie robię. Bo jednak słowa nieużywane ulegają zapomnieniu.
Natomiast nie dodaję do powtórek słów i wyrażeń, które sa dla mnie oczywiste. - vor einer Jahr |
+1 |
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
Lista kolokacji angielskich według częstotliwosci ich występowania
Ile godzin dziennie uczycie się na e-tutor?
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.