P | pawpis |
![]() | darkobo |
Konwalia-Majowa - Tak, na laptopie polskie tłumaczenia zdań są pisane najmniejszą dostępną czcinką. Osoby słabiej widzące i uczące się wieczorem, zmęczone po pracy mogą mieć problem. W dodatku są to szare litery na szarym tle.
-
vor einer Jahr
|
+8 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | spajk |
![]() | j_pawlowski |
![]() | dhuode |
![]() | Marg-g |
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
![]() | j.samoszak |
elderflower - Ja również jestem za powrotem do starej wersji, ale z doświadczenia wiem, że etutor raczej nie bierze pod uwagę tego co myślą użytkownicy. Nie jest to pierwszy raz, kiedy wprowadzone zmiany zostały oprotestowane i skończyło się na tym, że trzeba było się przyzwyczaić... albo zrezygnować.
-
vor einer Jahr
|
+5 |
![]() Jednak dostosowanie się do indywidualnych preferencji każdego użytkownika oraz wdrożenie wszystkich sugestii nie jest możliwe z przyczyn technicznych. Dlatego staramy się wprowadzać zmiany, które spełnią oczekiwania szerszej grupy odbiorców. Będziemy wdzięczni za cierpliwość, wyrozumiałość i dzielenie się swoimi opiniami - będzie to pomocne w ulepszeniu naszej platformy. - vor einer Jahr |
+5 |
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.