![]() | Katuszka |
![]() | darkobo |
Katuszka - To nie jest 50 co 5 dni, po 5 dniach masz 10 i jest zwiększane co 2 za kolejne 5 dni (jeszcze dopytam w nowym wątku o to, bo to tez nie jest dla mnie jasne).
Chodziło mi o tą możliwość: Monety za wykonane testy W niektórych sytuacjach platforma umożliwia otrzymanie dodatkowych 50 monet za wykonanie określonego testu. Poinformujemy Cię, gdy będziesz miał taką możliwość. - vor 10 Monaten |
+1 |
darkobo - Nigdy nie widziałem takiego komunikatu.
Co do reszty, to szczegółowej informacji udzielił niżej Pracownik eTutor. - vor 10 Monaten geändert: vor 10 Monaten |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
MyroslavaRozbytska18 eTutor Mitarbeiter |
Katuszka - Dziękuję za odpowiedź.
Po prostu nie wiedziałam o co z tym chodzi: Monety za wykonane testy W niektórych sytuacjach platforma umożliwia otrzymanie dodatkowych 50 monet za wykonanie określonego testu. Poinformujemy Cię, gdy będziesz miał taką możliwość. - vor 10 Monaten |
+1 |
![]() |
+1 |
darkobo - Czy dobrze domyślam się, że test okresowy jest tylko dla klientów korporacyjnych?
-
vor 10 Monaten
|
|
![]() |
+1 |
50 monet za test w specjalnym okolicznościach?
Aktualizacja poziomu B1 eTutor niemiecki
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Aktualizacja materiałów na poziomie kursu A2
Nowy wygląd tematów lekcji jest już coraz bliżej :-)
Aktualizacja poziomu B1 - dodanie nowych tematów i lekcji
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.