![]() | TommyTu |
![]() | japonskiwachlarz |
Drk - Wysłałem zgłoszenie /info przez formularz kontaktowy. TommyTu ma na myśli chyba sytuację w której notatka pojawia się wraz ze zdjęciem z bazy.. Wówczas jest wyświetlana jako ostatnia (poniżej zdjęcia) .. trzeba użyć skrola aby ja odczytać (a to dodatkowe czynności :) Fajnie byłoby wyświetlać ją zaraz pod elementem powtórki (słówkiem /frazą) aby była widoczna od razu ..
Pozdrawiam. - vor 13 Jahren |
|
TommyTu - Dzięki Drk! Dokładnie to (w takim marketingowym zabiegu ;) miałem na myśli.
-
vor 13 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Drk |
![]() | japonskiwachlarz |
Drk - Bardzo dziękuję. Błędy na pewno będą się pojawiać :) jak nie tu to w innym wersie systemu :) Ich brak byłby niepokojący :) W "notatce" kluczowe jest to że edycja jest dostępna z automatu, na bieżąco /w trakcie powtórek, co sprawia że funkcjonalność jest potężna - daje możliwość własnej charakteryzacji /identyfikacji elementu. Jeszcze raz gratuluję i serdecznie pozdrawiam pomysłodawców i cały zespół etutora :)
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
quantum137 - Ja bym raczej powiedział, że nadmiar błędów jest w ogólności niepokojący a nie ich brak...
Dobrze, że tutorek szybko się za większość zabiera:) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
Drk - Brak błędów rozumiany w kontekście braku działań :) Pozdrawiam.
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | TommyTu |
Drk - ..mnie też rozprasza, ale to detal. Jeszcze nie wiem czy to pomaga czy przeszkadza podczas nauki :) Nowy krój miał być chyba z założenia bardziej czytelny ?? To rzecz usability które/a w całości /ogólnie jest.. słaba. Jednak przy takim skomplikowanym systemie może trwać latami doskonalenie jej do stanu przyjaznego użytkownikowi.. to proces, dosyć złożony. Szacunek za to ze etutor słucha opinii swoich użytkowników i co fantastyczne wdraża ich niektóre sugestie. Pozdrawiam :)
-
vor 13 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.