Z | zimnickim |
![]() | dhuode |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
D | daniel_jozefowicz |
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
Z | zigolo |
DagusiaC - Trzeba czytać regulamin.
"Możesz wziąć udział w konkursie, jeśli: e. nie posiadasz aktywnego dostępu do interesującego Cię kursu na platformie eTutor" Pisali też o tym niżej: "Co jest nagrodą w konkursie W przypadku gdy posiadasz aktywny dostęp do interesującego Cię kursu na platformie eTutor, nie będziemy mogli przyznać Ci nagrody. " Nie dodali Ci 6 miesięcy bo miałeś aktywny kurs. - vor 4 Monaten geändert: vor 4 Monaten |
+2 |
zigolo - Tak sie sklada ,ze w chwili zgloszenie do konkursu nie bylo informacji dotyczacej ,ze to dla osob nie posiadajacuch aktywnej subskrypcji.Moze w przepastnym regulaminie jest taka wzmianka zapisana mala czcionka
-
vor 4 Monaten
|
|
DagusiaC - Nie wiem kiedy się zgłaszałeś ale jak ja to robiłam to taki zapis był. :)
-
vor 4 Monaten
|
|
![]() @zigolo z danych w systemie widzę, że udało nam się rozwiązać Twój przypadek pomyślnie i przenieśliśmy niewykorzystane dni opłacone indywidualnie na inny kurs niż eTutor angielski (w ramach Santander Open Academy). Wesołych, spokojnych i smacznych świąt kochani 🎄🥟⭐ - vor 4 Monaten |
+1 |
🟠 [Wątek eTutora] Już wkrótce nowy kurs w eTutorze
Zapytanie o kurs języka portugalskiego
[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.