![]() | Marakuk |
E | ephraim |
ephraim - Szczerze jeszcze nie próbowałam tej metody nauki, ja używam Gooogle Gemini jeśli potrzebuję w innych celach.
-
vor 2 Monaten
|
0 |
Marakuk - Próbowałem, ale mam mieszane opinie związane z nim. Średnio się sprawdza jako "partner" do rozmowy.
-
vor 2 Monaten
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Katuszka |
Marakuk - mi zależy na praktycznym wykorzystaniu języka słuchanie i mówienie. To co piszesz jest równie ważne, ale jak wspomiałeł teraz "speaking".
-
vor 2 Monaten
|
+1 |
Katuszka - Jeśli mieszkasz w większym mieście, to możesz chodzić na meetupy. Nie wiem jak to się odbywa i czy to jest fajne, ale możesz poszukać czegoś na meetup.com
-
vor 2 Monaten
|
+1 |
K | kmlyn |
Marakuk - właśnie też myślałem o preply, dużo dobrego słuszałem. @kmlyn napisałem do Ciebie DM.
-
vor 2 Monaten
geändert: vor 2 Monaten
|
0 |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.