![]() | brauniack |
![]() | Bilberry |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | quantum137 |
![]() | aleksandra555 |
![]() | quantum137 |
aleksandra555 - Dzięki bardzo. Szkoda, że nasze forum nie ma opcji wyszukiwania, gdzie można by wpisać słowo kluczowe i wyskoczą właściwe wątki.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
DAD - Wg mnie coś takiego jest.
Po prawej, u góry, pod imieniem i nazwiskiem. Wpisałem teraz np audiobook i wyskoczyły mi tematy z tym słowem zwiazane. - vor 13 Jahren |
+2 |
quantum137 - Proszę bardzo:)
Wiem, że wyszukiwanie tutaj jest męczące ale można sobie i z tym poradzić, np. - sortowanie (jak się pamięta co/gdzie/komu się napisało) - dodanie wątku do ulubionych - utworzenie zakładki do ciekawego linku by wymienić te z których sam korzystam. Linki do materiałów chyba najlepiej trzymać w zakładkach w przeglądarce, np. Firefox oferuje taka funkcjonalność. Pozdrówka - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+4 |
aleksandra555 - Ale mi wstyd. Jestem tu już od ponad roku i cały czas myślałam, że to okienko pod nazwiskiem jest tylko do słownika. Jak szukałam czegoś na forum to przeglądałam kilkanaście stron aż dostawałam oczopląsu. No cóż...człowiek się uczy całe życie, a i tak...
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.