![]() | quantum137 |
dania57 - nie bardzo rozumiem, czyli to są słówka lub zdania, które pojawiają sie jednocześnie w powtórkach i w testach???
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
DAD - Wg mnie to sa dodane elementy do powtórek. Przynajmniej u mnie by się to zgadzało.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
dania57 - juz wiem, to są zdania występujące pod danym słówkiem i zdania z gramatyki.
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
quantum137 - ... jeśli je się doda, te pominięte nie są uwzględniane.
Elementem jest to co ma zielone kółeczko przy sobie - słówko/zdanie itp. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | DAD |
quantum137 - Jeśli ma się to opanowane to przez kilkanaście dni zmaleje i to szybko - rozłoży się bardzo w czasie.
Co innego tysiące elementów w powtórkach jakich się nie zna... - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
DAD - No może...
Ja po prostu na poczatku zaszalałem, a później były kłopoty. Musiałem rozkładac powtórki, bo nie dawałem rady ich wykonywać w czasie jaki dysponowałem. Teraz jestem ostrożny w takich działaniach. - vor 13 Jahren |
+2 |
quantum137 - Warto dodawać tyle materiału by sobie dać z nim radę w przeciwnym razie jest to pozbawione większego sensu.
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
Czy zmieniły się ustawienia w ćwiczeniu krzyżówki?
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
🟠 [Wątek eTutora] Trwają prace nad odświeżeniem nawigacji platformy i aplikacji
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.