? | Gość |
![]() | K4M17 |
Gość - Dzięki .że napisałeś Are you from Poland? to teraz wyjasnil mi sie błąd.Po prostu mialam zadane pytanie po polsku,strony się przetłumaczyły a ja nie zajażyłam.To było moje pierwsze spotkanie z eTutor.Dzięki
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
K4M17 - Mozesz akceptować odpowiedzi poprzez kliknięcie znaczka pod zdjęciem osoby, która jej udzieliła. Zarówno autor odpowiedzi, jak i Ty, otrzymacie dodatkowe punkty reputacji.
Wiem, że dla niektórych będzie to wyglądało na żebraninę punktową, ale mnie po porstu wk.. - sorry, denerwują pytania z dobrymi odpowidziami, a nie odhaczone. Potem mienią się na forum czerwienią ;) p.s.) Udanych spotkań z eTutor! - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+4 |
absolwentka - Mnie też, dlatego popieram. Jest to znak, że autor otrzymał satysfakcjonującą go odpowiedź na zadane pytanie.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.