A | ArturGrucha |
![]() | TopMan |
TopMan - Wg.wielu nauczycieli bardziej popularne w mowie potocznej jest uzywanie have to ,zamiast need to.
- vor 14 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | quantum137 |
TopMan - Wstyd Panie quantum137 !!!
Przykladowe zdania zaczerpniete od Raymonda Murphy - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+2 |
quantum137 - Myszula, konkrety i jeszcze raz konkrety mają wartość. Chciałem dyskusji ale widzę, że jej nie będzie.
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Myszula, myslisz że jak sobie kupisz 10 książek z medycyny to zostaniesz lekarzem? Spójrz na początek swojej odpowiedzi,jaki to ma związek z pytaniem?'need' nie jest modalnym?Przepisywanie z książek bez myślenia jest bez sensu jak się nie rozumie tematu.
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Dobrze ze ty zrozumiales temat i odpowiedziles na zadane przez uzytkownika pytanie !!!
- vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+1 |
TopMan - 'need' nie jest modalnym?
Mnie pytasz -prosze odp. * Czasownik need niekiedy zachowuje się jak normalny czasownik, a niekiedy jak czasownik modalny. Zrodlo powinienes znac. Wiecej pokory!!! - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+1 |
![]() | quantum137 |
TopMan - Przykre ze nie potrafisz sie przyznac do wlasnych bledow.Widocznie masz tez i inne kompleksy.
+2 |
TopMan - "Własnie przeczytałem Murphiego tą stronę co podałaś i nie ma tam takich zdań."
Quantum137 lenistwo cie nie usprawiedliwia http://www.fotoszok.pl/show.php/264628_1.jpg.html Milej lektury. - vor 14 Jahren |
+2 |
TopMan - To co napisales nie jest odpowiedzia na postawione przez uzytkownika pytanie.
+2 |
TopMan - > I'm stunned!
Konto zostalo mi podarowane wraz z oplaconym abonamentem. Happy days :D Pozdrawiam, - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
![]() | dania57 |
Czy turn left at the corner i turn left on the corner to synonimy?
Jaka jest różnica między "what do you think of it" a "what do you think about it"?
Czy tylko forma skrocona: " The book isn't on my desk" jest poprawna?
What do you think OF him? czy What do you think ABOUT him?
Senior citizens must meet certain requirements to obtain a driving licence
kennenzulernen w zdaniu - razem czy osobno
Musimy na niego zaczekać. - We have to wait for him. czy We need to wait for him. ?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.