![]() | chinyere |
![]() | absolwentka |
![]() |
0 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | DAD |
![]() | futbolowa |
K4M17 - Mysle, ze jesli kupilas grupon np na rok, to powinnac do tego egazaminu podejsc w ciagu roku, przedluzenie bedzie juz zapewne na innych warunkach.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+4 |
futbolowa - Ja abonament już przedłużyłam, korzystając z promocji '50% ceny za roczny kurs'. Dzięki temu abonament mam do marca 2014 roku, z kolei rok od zakupienia grupona mija w lutym 2013. I zastanawia mnie, czy muszę ten egzamin zdać do lutego, czy skoro jednak mam przedłużony abonament, mogę sobie na niego pozwolić w późniejszym czasie :)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
K4M17 - Moim zdaniem do lutego 2013 powinnas podejsc do tego egzaminu, na takie warunki przystalas wykupujac kurs z egazaminem na gruponie, przedluzenia dokonalas juz raczaj na innych warunkach; ale najlepiej bedzie jak wyslesz zapytanie / zadzwonisz bezposrednio do eTutora. Szczegoly w dziale kontakt. Wtedy pewnie podejdą do sprawy indywidualnie ;)
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
mceo - Futbolowa mam tą samą sytucją i dali mi jeszcze rok czasu na napisanie egzaminu- czyli do zakończenia przedłużonego już abonentu. Dla pewności napisz do nich, ale nie powinno być z tym problemu.
- vor 13 Jahren |
+1 |
phantasm2001 - Ja już drugi rok wykupiłem abonament ale z nauka kiepsko i wiedza.... tzn. jest coraz lepiej i każda wolna chwile spędzam na nauce angielskiego. Ale zarazie do egzaminu nie podchodzę, może kiedyś... mam nadzieje ;)
-
vor 13 Jahren
|
|
futbolowa - Dziękuję za Wasze odpowiedzi :)
Myślałam, że ktoś z administracji tu zagląda i będzie wiedział, ale w razie czego, bliżej końca roku, napiszę i upewnię się. - vor 13 Jahren |
+1 |
P | pawelm1 |
K4M17 - Przecież odpowiedź czesciowo juz tu jest - i to od tygodnia ;)) Wystarczy wejsc w podane linki i poczytac. Pozdr.!
edit: żeby nie było, że złośliwy jestem, oto cytat z jednego z linkow: Przystąpienie do egzaminu możliwe jest najwcześniej po 30 dniach aktywnej nauki na platformie eTutor.pl, w tym spędzeniu przynajmniej 20 godzin na nauce z lekcji. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+5 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.