![]() | esterka |
![]() | malagorzka |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
W | wew21 |
esterka - Ja tak dobrze nie mam, moje wyparowały i nie wracają ;). Jeżeli chcę mieć notatkę z powrotem, muszę ją od nowa napisać.
Czy to znaczy, że z oprogramowaniem mojego komputera jest coś nie tak? - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
![]() | japonskiwachlarz |
pierwszy.wolny - to jak znajda i poprawią to moze by dorobili cos takiego zeby mozna bylo wylistowac zdania z notatkami. ja tam mam zwykle zapisane 'do wyjasnienia przez kogos madrego'. tylko jak sie potem dostac do tych zdan. wie ktos moze?
-
vor 13 Jahren
|
|
K4M17 - Nie da rady :/ Dlatego wpisalem juz kiedys tę sugestię:
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/195459-Slowka_zwroty_z_notatkami.html - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+2 |
![]() | armez |
armez - chyba jednak mnie też to zaczyna dotykać :) Jestem pewien na 120%, że w jednej frazie mi zniknęła. Ale na pewno to w końcu rozwiążą. Zapewne nie jest to łatwy orzech do zgryzienia, przy tak rozbudowanym serwisie.
-
vor 13 Jahren
|
|
esterka - Na pewno to będzie trudne.
Dodaję sporo notatek od kiedy ta funkcja jest dostępna. Większość jest na swoim miejscu. W sumie ubytki trudno oszacować, bo jeżeli element z notatką oceniałam na 4, może pojawić się w powtórkach za parę tygodni, a nawet miesięcy. Raczej nie będę wtedy pamiętała, czy notatkę dodałam, czy nie. - vor 13 Jahren |
+1 |
![]() | serbio |
K4M17 - Mnie nie, ale notatki nadal znikają ;/ I zaczyna to być mocno irytujące ;(
Ale za to pojawiła się opcja podglądu notatek ;) Super! (Bilans musi wyjść na zero - jak śpiewał Daukszewicz.) - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+4 |
K4M17 - PRAWDA! Kiedyś słuchało się dużo "Powtórki z rozrywki" Obaj panowie często tam 'gościli' ;) Dzięki za sprostowanie! Pero, pero ...
-
vor 12 Jahren
|
+4 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Jednak zanim zgłoszę to jako błąd programu, chciałabym się upewnić na przynajmniej jeszcze jednym przykładzie.
Wszystko jest możliwe - już trzy razy wyparowały mi słówka z "moich list"... - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren
Edit: wysłałam zgłoszenie w tej sprawie. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren
Dziękuję za pozdrowienia i również życzę miłego weekendu :) - vor 13 Jahren