![]() | rupcio |
anialew - Drogi Rupciu, czy w takim razie, w czasie przyszłym jest coś z "will". Pozdrawiam bardzo.
-
vor 12 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | spirulinka |
![]() | askawska |
anialew - Dzięki wielkie za odp., zawiłości gramatyczne są dla mnie, jeszcze niestety trudne. To ostatnie zdanie, przez Ciebie napisane to jest "to" - za nie dzięki największe. Napisz proszę, ile czasu Ci to zajęło żeby osiągnąć taki poziom. Pozdrawiam
-
vor 12 Jahren
|
|
askawska - To akurat wiadomości z poziomu dość podstawowego, ale to, że mam jako tako kompletny obraz całości i potrafię je przekazać w taki sposób, to rezultat wielu lat w szkole i na studiach, ale też i systematycznego samokształcenia, w czym etutor (udzielanie się na Pytaniach i Tekstach + korzystanie z uwag i cennych źródeł, na które powołują się inni) ma swój bardzo duży udział.
Poza tym serce, serce, Skarbie - to jest to. Ja z nauki języków obcych czerpię prawdziwą przyjemność. :) - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+1 |
anialew - Jeszcze raz dzięki wielkie za odp. No cóż mam trochę do zrobienia, bo to początek mojej drogi (w ogólniaku i na studiach miałam inny język). "Serce" i "przyjemność" zawsze były dla mnie ważne(tak jak dla Ciebie) i tego się trzymajmy. Podziwiam, że ogarniasz, może kiedyś ja ... Pozdrawiam bardzo
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
A | anialew |
askawska - W czasie przyszłym jest "will get", bo po "will" używamy formy podstawowej. :)
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
C | cinek99 |
w zadaniu jest pytanie do przetłumaczenie: Czy mogę dostać Pana prawo jazdy i paszport?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.